Рожищанці «підсунули свиню» під час святкового концерту «З любов’ю до жінки»

07 Березня 2017, 12:00
6686

У перші березневі дні в РД «Просвіта» відбулося культурно-мистецьке дійство «З любов’ю до жінки».

Щоб подарувати рожищанкам незабутнє свято, свою творчість в одному концерті поєднали чоловіки нашого, а також  Луцького та Ківерцівського районів.

Звучать перші привітання і Василь Закрева, якому випала честь бути ведучим дійства запрошує на сцену гостей з будинку культури м. Ківерці.

Чудові пісні від солістів  Віктора Кухарика та Сергія Стасюка, запальні мелодії від акордеоніста Сергія Лавренюка, хвилююче танго на трьох від Юрія Сухарєва, Андрія Гундера та Ірини Холявінської, яскраві вокальні номери від народного аматорського чоловічого квартету «Соколи», усе це переплетене щирими побажаннями ведучого Миколи Скубія, вже саме по собі було своєрідним концертом в концерті.

1



Але сюрпризи тривали. І на сцені - заслужений працівник культури В’ячеслав Судима! Кожна пісня  у його виконанні сповнена глибокого змісту: про життя і кохання, про батьків і дітей, про те вічне і щире, що живе в душі кожної людини і доволі часто залишається несказаним…

4

Соліст РД «Просвіта» Валентин Омельчук у своєму виступі торкнувся теми, яка зараз хвилює людей чи не найбільше, це був не просто музичний номер – звучала пісня-молитва, пісня-подяка і в ній бриніла віра, що син обов’язково повернеться до матері з війни.

4

Звучать перші акорди гітари і ніжна мелодія «Коли до губ твоїх лишається півподиху»  у виконанні Сергія Янішевського  навіює романтичний настрій.

3

Далі глядачок чекало приємне відкриття, виявляється реп теж  може  бути ліричним, особливо, коли композиції в цьому стилі дарує  Віталій Богомаз.

5

А яке ж свято без щедрої порції добірного гумору від Миколи Репецького? «Найсерйознішого чоловіка району», як назвав його ведучий, публіка, традиційно, дуже тепло зустрічала і щедро нагороджувала оплесками.

3

І ось кульмінація концерту - на сцені чоловічий вокальний квартет РД «Просвіта» «Adagio»! Унікальні голоси Владислава Семенюка, Василя Закреви, Олександра Марача та Андрія Граната філігранно переплітаються, проникають у найпотаємніші куточки душі, ведуть за собою і ти розумієш - цей спів можна слухати вічно.

5
Зліва на право - Владислав Семенюк, Василь Закрева, Олександр Марач,  Андрій Гранат
Зліва на право - Владислав Семенюк, Василь Закрева, Олександр Марач, Андрій Гранат

4

Гарячі, щирі аплодисменти та вигуки «Браво» заслужено лунають на знак вдячності колективу «Adagio»!

А свято триває - Василь Закрева запрошує на сцену двох помічниць і оголошує, про початок розіграшу призів. Дві щасливиці з  числа  глядачок виграли набори горняток для приготування смачних страв.

3

4

1

Ще кілька жінок, згідно номерів квитків, які стали щасливими, отримали по добрячій в’язанці дров, що обов’язково стануть в пригоді під час приготування шашликів.

Але попереду найцікавіший момент лотереї – призи від сільськогосподарських виробників району під патронатом начальника відділу агропромислового розвитку Володимира Нікітіна. І першим, в руки своєї нової господині переходить голосистий півень!

1


Зал вітає власницю чергового щасливого квитка, а на сцені вже головний приз – зворушливо прикрашене червоним бантиком, молоденьке поросятко!

Кілька секунд, маленька помічниця ведучого витягує білетик і таке несподіване поповнення в домашньому господарстві отримує Валентина Нікітченко!

1


На цій піднесеній ноті свято завершується, але спогади про нього ще довго будуть тішити рожищанок. 

Коментарі
07 Березня 2017, 15:51
Дякуємо організаторам. Осоливо директору, В.Закреві, Ківерчанам, В.Судимі. Всім, всім, всім.!
07 Березня 2017, 18:46
супер концерт
07 Березня 2017, 21:38
Концерт пройшов на одному подиху та в задоволені,дякуєм за такий хороший відпочинок перш за все директору будинку культури за таку організацію і звісно учасникам. СУПЕР!!!
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024