Поліція закликає рожищенців не довіряти незнайомим людям

06 Березня 2017, 17:16
2913

Серед усіх злочинів, скоєних у районі, більша частина має майнову спрямованість.

Одними з чинників, котрі сприяють  вчиненню кримінальних правопорушень є надмірна довірливість громадян, неуважність, легковажне ставлення до збереження власного майна, відсутність відео спостереження та сигналізації.

В більшості випадків кримінальні правопорушення вчиняються в  умовах неочевидності, що ускладнює процес встановлення осіб, які причетні до їх скоєння.

У системі розкриття злочинів одним з важливих напрямів є ро­бота по «гарячих слідах». Розкриття злочинів та затримання  винних осіб по «гарячих слідах» розпочинається як тільки виявляються ознаки злочину.

Тому поліція застерігає, у разі вчинення стосовно Вас будь-яких протиправних дій чи кримінального правопорушення, негайно звертатись до правоохоронних органів за допомогою, що дасть можливість отримати необхідні фактичні дані, які в подальшому будуть використані як доказова база в ході розслідування кримінального провадження.

Дотримуючись елементарних заходів безпеки та наданих правоохоронними органами   рекомендацій, ви зможете посприяти у швидкому, позитивному розкритті злочину  та затриманні правопорушників по «гарячих слідах». 

Олександр Басалик, начальник  Рожищенського ВП Ківерцівського ВП у Волинській області, підполковник поліції                         

24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром