На проводи на рожищенських кладовищах діятимуть обмежувальні заходи

24 Квітня 2020, 10:17
4650

Рішення про обмеження відвідування міських кладовищ діятиме до кінця карантину.

Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

«Щороку, у перший тиждень після Великодня, ми йдемо відвідувати могили своїх рідних. Але нині живемо в особливий час – час поширення епідемії коронавірусу, і будь-які додаткові контакти з людьми можуть бути небезпечними. Тому звертаємося до рожищан з проханням обмежити відвідування кладовищ та закликаємо згадати про померлих у своїх домівках», – йдеться у повідомленні.

У міській раді зауважують, що з 23 квітня до скасування карантину у Рожищі введено обмеження на відвідування міських кладовищ. Зокрема, до могили рідних може прийти лише одна людина з сім’ї, крім випадків здійснення поховання померлого. Під час похорону можуть бути присутні не більше 10 осіб, усі мають дотримуватися протиепідемічних правил та стояти на відстані один від одного не менше ніж 1,5-2 метри.

«Вкотре наголошуємо на необхідності дотримання заходів безпеки через небезпеку поширення коронавірусної інфекції та нагадуємо, що за порушення вимог законодавства України та рішень органів місцевого самоврядування з питань боротьби з інфекційними хворобами встановлена відповідальність», – нагадують рожищанам.

Коментарі
24 Квітня 2020, 13:33
А чо не розказали в міській раді, як буде на кладовищах району? Чи тільки про фермерів району турбується наш мер? Ким він взагалі себе возомнив? Що мав би щось для міста робити, то він за фермерів району переживає. Певно вже і самому пора в фермери. Чи то Шкоду захотів підсидіти?
24 Квітня 2020, 13:53
не мер! То клоун)))
24 Квітня 2020, 15:40
Шановні рожищани готуйтеся,скоро в нас буде хворі півміста . В Ківерцях похворіло більше 30 ментів, а ті шо здорові переведені в Рожище . Тобто вони поки здорові, але контактували з тими що хворі. Їх кожен день возять в Рожище. Цікаво, кому прийшла така ідея в голову?Якому дибілоїду? Це шо свідоме винищення людей?. Це ті люди, які нашу безпеку забезпечують?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром