Оштрафували водія, який вчинив аварію у Рожищі

23 Квітня 2020, 13:24
Аварія на вулиці Гагаріна. 4565
Аварія на вулиці Гагаріна.

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду у Рожищі.

Слухання справи відбулось 15 квітня. Про це йдеться у постанові суду.

Обвинувачений 11 березня у місті Рожище на вулиці Гагаріна, керуючи транспортним засобом «Seat Arosa», при утрудненому зустрічному роз'їзді, на смузі руху якого знаходилася перешкода, не надав дорогу зустрічному транспортному засобу «ВАЗ 21099» та скоїв з ним зіткнення, також здійснив наїзд на електроопору та пошкодив металевий паркан. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди транспортні засоби отримали механічні пошкодження.

У судове засідання обвинувачений та його захисник не з'явилися, суду надали заява про визнання вини порушником та розгляд справи у їх відсутності.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого статтею 124 Адміністративного кодексу та накласти штраф у розмірі 340 гривень. Також чоловік заплатить в дохід держави 420 гривень судового збору.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024