Рожищенських 11-класників навчали будувати кар’єру

05 Березня 2017, 17:15
1631

У рамках проведення профорієнтаційного квесту «Твій вибір» фахівці Рожищенського районного центру зайнятості за участю координатора навчального центру IDEA (підрозділ ГО "Волинські перспективи") Наталії Литвин за підтримки Microsоft YouthSpark для учнів одинадцятих класів НВК №4 м. Рожище провели тренінг «Побудова кар’єри та професійний розвиток».

Метою заходу є активізація пізнавально-мотиваційної сфери випускників, розширення обізнаності у світі професій за допомогою Інтернету, - повідомляють у Волинському регіональному ЦЗ.

Увагу молоді привернуто до необхідності посилення власної активності щодо пізнання своїх природних професійних задатків та співставлення з вимогами до обраної професії. З дітьми провели експрес-тестування, розглянули барометр професій, надали практичні поради щодо можливості реєстрації на молодіжних сайтах в Інтернеті для кращого пізнання себе та своїх можливостей.

Під час тренінгу тренер намагалася підвищити у школярів рівень впевненості у своїх можливостях та мотивацію щодо усвідомленого життєвого вибору, поліпшити навички порівняння та аналізу власних рішень. Майбутні випускники окреслювали власну мету та формували план дій щодо професійної діяльності, визначали власну мету й цінності в професійній та особистісній сферах.

Коментарі
06 Березня 2017, 02:47
Вчили де в машині цигарки сховати і в якій стороні Польща???)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024