Молодь з Копачівки виграла гроші на ремонт молодіжного центру

16 Квітня 2020, 16:47
Малі гранти передбачають фінансування до трьох тисяч євро 4852
Малі гранти передбачають фінансування до трьох тисяч євро

У Копачівці за кошти Європейського Союзу в рамках програми «House of Europe» відремонтують приміщення молодіжного центру. Місцева громада стала переможцем конкурсу інфраструктурних грантів та отримала фінансування малого гранту – до трьох тисяч євро.

Про це повідомили на сторінці програми у фейсбуці.

Організації з різних регіонів України, що перемогли у першому відкритому конкурсі грантів на розвиток технічної спроможності та модернізації, вже почали працювати над втіленням своїх ідей. Дев’ять проєктів експерти «House of Europe» обрали з майже тисячі поданих заявок. Надалі слідкуватимуть за розвитком та результатами цих ініціатив.

У рамках проєкту «Молодіжний центр DidUhim» відремонтують приміщення в громаді села Копачівка на Волині. Полагодять стелю та підлогу та придбають обладнання: стільці, столи, принтер, фліпчарт, ноутбук.

Центр «DidUhim» має стати функціональним простором для молодіжної діяльності громади, яка охоплює 14 сіл, та поштовхом для розвитку місцевого молодіжного руху і якісного дозвілля для сільської молоді. Слідкувати за проєктом можна на сторінці Молодіжний центр "DidUhim.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024