Рожищан просять прибрати біля своїх будинків

16 Квітня 2020, 12:19
4692

Старша муніципальна інспекторка Мар'яна Демчук провела рейд щодо виявлення порушників Правил благоустрою у місті Рожище.

Рейд проходив у середу, 15 квітня, на вулицях Коте Шилокадзе, Паши Савельєвої та Лермонтова. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

На вказаних вулицях перевірили утримання в належному стані прибудинкових територій, територій прилеглих до прибудинкових та провели роз’яснювальну роботу з господарями обійсть.

На власників шести приватних садиб інспекторка склала приписи щодо порушення п. 2.5.4.1 Правил благоустрою міста Рожище за неналежне утримання закріплених за ними в установленому порядку території.

У приписі порушнику рекомендують усунути правопорушення в добровільному порядку, якщо ж припис у зазначений термін не виконується, складається протокол про штраф. 

«Просимо рожищан, яких не застали вдома, але біля їхніх прилеглих територіях є наскладовані будматеріали, пісок, гравій, дрова та гілля дерев після обрізки, прибрати територію, аби уникнути відповідальності за порушення Правил благоустрою міста Рожище. Також хочу зауважити, що підвищенні вимоги до дотримання Правил благоустрою не мають нікого засмучувати чи лякати, вони несуть лише просвітницьке та профілактичне значення», – зазначила муніципальна інспекторка Мар’яна Демчук.

Рейди на частині згаданих вище вулиць та інших вулицях міста продовжать після Великодня.

Читайте також: 









Коментарі
16 Квітня 2020, 15:39
Я не розумію наших людей. Невже так приємно жити на таких захаращених територіях? А наша інспекторка молодець! Робить відповідально свою роботу. Треба такі рейди ще по селах. Там взагалі люди захаращують непотребом усі вільні територіі.
16 Квітня 2020, 16:00
<p>Слиш ти грамотєйка велика. Дрова привезли, бо після революції гівності не всім вистачає грошей, щоб газом опалювати житло. Коли нематимемо так як ти чим зайнятись будемо дрова складати.</p>
16 Квітня 2020, 17:23
До Башаків ще зайдіть, поналожували плит на дорозі, і ще машину велетенську поставить то взагалі ні пройти ні проїхати неможна. Нехай на стоянку ту фуру везе
16 Квітня 2020, 17:24
Так складайте ваші дрова в себе на подвір'ї і милуйтесь собі вашими дровами, а не на узбіччі. Не скидайте провину на історію, це безглуздо...
16 Квітня 2020, 17:26
А якщо вам грошей не вистачає, це вам не дає можливість створювати безлад на вулицях і не дотрмуватись законів. В першу чергу це ваша провина, а не держави, "безневинні" люди блін
16 Квітня 2020, 19:15
Ніхто вам не забороняє скинути дрова на узбіччі і за 1-2 дні прибрати їх на подвір'я.
16 Квітня 2020, 20:07
На бухло чи сигарети є гроші. Не будьте гімном, а особистістю
16 Квітня 2020, 21:44
Ще зверніть увагу не тільки на безлад, а й на дерева які насадженні на дорозі, кожен має свій участок, нехай там і садять!!!!!
17 Квітня 2020, 01:50
Почті перед кожним будинком є зелена зона яка не заважає проїжої частині дороги і кожна людина має повне право облаштовува зелену зону біля свого будинку так щоп не заважало проїзду по асфальтованому чи щебенованому покритою дороги, на асвальті чи щебеневому покриті ніхто нічого не садить, а на зеленій зоні там де не має покриття люди роблять благоустрій на прилеглій до будинку тереторії, хто просто сіє траву а хто виснажує плодові чи декоративні дерева, щоб освіжити вулицю зеленю, і чого тут поганого не має.
17 Квітня 2020, 01:55
Якщо ви бачите що хтось зняв щебінь або зірвав асвальт і посадив дерева офіційно звертайтесь в міську раду, не пищите тут всяку фігню, краще вийшли і поприбирали мусор на прилеглій до будинку території, бо такі люди як ви бачать тільки у сусідів, а самі засрались по самі вуха.
17 Квітня 2020, 03:22
Згідна з місцевою жителькою!!! Чому на дорозі садять дерева чи квіти? Це - дорога, для проїзду і проходу. Понасаджують насаджень, пороблять клумби цілі на дорозі (вулиця Чехова, ця, що по цю частину вулиці Шевченка,) відгородять цеглою, і не пройти, ні проїхати! Є город, там нехай і садять! Я не проти дерев, а проти такої нагло ті людської!!!
17 Квітня 2020, 08:19
Там міська рада робила дорогу, насипали ширину яку рахують за потрібне, і люди ті куски дороги які залишилися без покриття засажують квітами, засівають травою, а якщо вам заважають а бо просто муляють квіти чи трава на обочині дороги закупайте з місцевою жителькою щебінь або асвальт і розширюйте дороги які зробила місцева рада або люди які проживають на тій вулиці, чи краще було щоб окрай дороги росли бурьяни, думайте що пишете, підїжайте там де вам заважають на окраїні дерева, трава чи квіти і обговоріть з людьми які там це зробили, що ви рожищенські патріоти і готові розширити проїжу частину дороги за свій рахунок, дорогу яку ви з сусідами робили самі або місцева рада і самі вибрали ширину яку потрібно для проїзду або проходу вулицею і які частини залишити для зеленої зони, а не ходити по вулицях на яких напевно не живуть і не скидались на покриття дороги не копійки не знаючи скільки це коштує і розказувати як і кому використовувати частину дороги яка осталася без твердого покриття, чи засіюювати квітами, травою чи якщо позволяє ширина дороги то посадити дерево, чи як вашому случаї з місцевою жителькою залишити щоб ріс бурьян, наприклад на проти мого будинку залишилась така зона яка залишилась без покриття ні не пригодна для проїзду чи проходу так як в на весні чи восени там болото а літом ростуть бурьяни, я засіяв травою і посадив декоративні дерева які не заважають не проїзду не проходу по проїж їй частині дороги і за якою доглядаю, Чи мені требуло залишити бур’яни, якщо маєте змогу покрити ту частину дороги яка залишилась без покриття на проти мого або інших будинків ласкаво просимо це зробити вас чи місцеву раду.
17 Квітня 2020, 09:39
Ты взагалі, чи що...<br/>Я ремонт в будинку роблю, і немаю права пісок з щебнем біля будинку висипати? <br/>Чи дрова викинути<br/>Зрозуміло що срачі не повинні бути, але цю територію доглядають люди, а не держава за свій кош. <br/>Хай доглядають, газон садять, кость, а тоді права качать.
17 Квітня 2020, 11:49
Ви праві тимчасові будматеріали, дрова та інше на прилеглій до будинку території не є порушенням і так само доглянуті газони чи дерева які не заважають проїжої частині. Наприклад довготривалі збереження як мусор, гній, будівельні матеріали, дрова та інший мотлох це є порушення благоустрою міста в цьому я підтримую роботу інспектора, порядок в місті повинен бути.
17 Квітня 2020, 16:47
Рожищенські Нацикі теж можуть прийняти участь у благоустрої міста. Степан Бандера мабуть теж підзаробляв на шабашках муніципальним інспектором. Недаремно ж кричать: &amp;quot; Бандера прийде - порядок наведе&amp;quot;.
18 Квітня 2020, 12:14
Після припису, якщо не виконають вимоги, штраф і конвіскація будматеріалів, дров які будуть виставлені на аукціон, вантажівки, пре цепи а також не робоча техніка яка знаходиться на дорозі буде вилучила на штраф майданчик, а якщо мусор + оплата за вивіз по кубово. Поважайте себе і своє місто. Мер роби щось. Місту потрібний господар а не па-па римський, «не пользи не вреда»
18 Квітня 2020, 13:34
Які тут всі розумні позбиралися! Всі все знають, закони вивчили, вміють вказувати. А де ж ви, такі обізнані, були коли довгий час шукали людину на посаду муніципального? Чого не йшли? Нефіг тепер вказувати, як кому і що робити.
18 Квітня 2020, 18:10
А тут ніхто нікому не вказує, інспектор за такий короткий час показала що можна щось робити, активна пробивана, їй треба балотуватися на голову міськради, я за, бо цей баклан просто протер штани об державне майно.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024