Неповносправні рожищани займатимуться спортом!

20 Жовтня 2015, 21:22
1761

Учора, 19 жовтня, в Рожищенському районному центрі зайнятості пройшов круглий стіл «Роль місцевих організацій у житті інвалідів», на який запросили голів обласних та міських організацій, що представляють інтереси людей з особливими потребами, повідомляє сайт РДА.

Також у заході взяли участь голова райдержадміністрації Інна Гайворонська, заступник голови районної ради Юрій Пироганич, заступник директора центру зайнятості Наталія Стащук і начальник управління соціального захисту населення РДА Ярослав Фандич.


Основна тема обговорення  – залучення інвалідів до активного громадського життя. Так, голова районного «Союзу організацій інвалідів України» Віктор Марюк розказав про плани їхньої спілки: «Дуже хочеться залучити наших людей до спортивних змагань, тому плануємо на наступний рік відправити і з нашого Рожищенського краю представника. Попередньо домовилися проводити такі ігри на базі «Мальованки».

Очільниця району Інна Гайворонська зосередила увагу присутніх на тому, що необхідно організовувати заходи, спрямовані на якомога більше залучення інвалідів до громадського життя, на розкриття їхніх талантів і спортивних досягнень. А після свого виступу вручила Віктору Михайловичу подарунок – гру дартс, аби спортсмени з інвалідністю мали можливість тренуватися.


На засіданні також було вирішено об’єднати зусилля для тісного співробітництва між органами влади, організаціями інвалідів, роботодавцями, профспілками для надання людям із особливими потребами різних видів послуг. 

 

Коментарі
21 Жовтня 2015, 19:09
Тут є прихована реклама Мальванки. Дістав цей адмінресурс.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024