Муніципальна інспекторка перевірила дотримання правил благоустрою в Рожищі

14 Квітня 2020, 10:17
5227

Старша муніципальна інспекторка Мар'яна Демчук провела рейд щодо виявлення порушників Правил благоустрою у місті Рожище.

У понеділок, 13 квітня, рейд відбувався на вулицях Гранична, Шведа, Польова, Толстого та  Виговського. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

На вулицях перевірили утримання в належному стані прибудинкових територій, територій прилеглих до прибудинкових та провели роз’яснювальну роботу з господарями обійсть.

На власників дев’яти приватних садиб інспекторка склала приписи щодо порушення п. 2.5.4.1 Правил благоустрою міста Рожище за неналежне утримання закріплених за ними в установленому порядку території. У приписі порушнику рекомендують усунути правопорушення в добровільному порядку, якщо ж припис у зазначений термін не виконується, складається протокол про штраф. 

«Просимо рожищан, яких не застали вдома, але біля їхніх прилеглих територіях є наскладовані будматеріали, пісок, гравій, дрова та гілля дерев після обрізки, прибрати територію, аби уникнути відповідальності за порушення Правил благоустрою міста Рожище. Також хочу зауважити, що підвищенні вимоги до дотримання Правил благоустрою не мають нікого засмучувати чи лякати, вони несуть лише просвітницьке та профілактичне значення», – зазначила муніципальна інспекторка Мар’яна Демчук.

Наступні рейди відбудуться 15 квітня на вулицях Промислова, Коте Шилокадзе, Лермонтова, Островського, Савельєвої, 17 квітня, Шевченка, Чехова, Лугова.

Варто пам’ятати, що згідно Правил благоустрою міста Рожище, утримання в належному стані території покладено на власника території або особу за якою ця територія закріплена відповідно до умов договору з балансоутримувачем.









Коментарі
14 Квітня 2020, 15:22
А чому на вулицю Трудову не завітали?<br/>Чому її нема в списку?
14 Квітня 2020, 16:04
А чому під час карантин проводяться такі рейди? Людей навпаки закликають лишатися вдома, а тут іде контакт з людьми. Складаються приписи і попередження. <br/>Такі заходи можна проводити і після карантину.
14 Квітня 2020, 16:29
Очі протри, ти бачиш що вона не заходить? Бачиш що дистанцію тримає і в засобах індивідуального захисту?
14 Квітня 2020, 16:46
Все одно по всіх ЗМІ трубили, що на період карантину будь-які перевірки ЗАБОРОНЕНІ. А рейд - це контрольний захід, тобто все одно - це перевірка. В даному випадку - перевірка правил благоустрою. Те що інспекторка у засобах захисту та з людьми ніби контактує мінімально - це одне. Інша справа, коли людям прийдеться виконувати приписи. На цих фото переважно будівельне сміття, для прибирання чи утилізації якого потрібна спецтехніка, задіюватимуться людські ресурси і т.д. і т.п. Тут один дядько з відром биту цеглу вручну на полігон у Брищах не винесе. А тому у будь-якому разі буде скупчення людей, техніки, і як наслідок, порушення умов карантину. Тому, з одного боку, сама по собі робота молодої та енергійної інспекторки викликає повагу, а з другого, виникає певний сумнів - чи на часі саме ця робота і саме зараз???
14 Квітня 2020, 17:16
Мусить міська рада якось показувати свою роботу. Щоб не забували, що вона у нас є, і що вона працює. Інспекторка віддувається за всіх. Молодець! Гарна жінка. Пропоную її обрати головою ОТГ! Точно толку буде більше, як від теперішнього мера.
14 Квітня 2020, 18:59
Коли вже в Іванчиці до &amp;quot;поштара&amp;quot;доберуться ,бо ще трішки і не то що машиною,пішки не можна буде пройти.Допоможіть!!!! SOS!!!!!
14 Квітня 2020, 20:23
Молодець ,ваше завзяття і праця приносить користь нашій громаді
14 Квітня 2020, 21:30
Все правильно, але інспектора теж людина і думаю, в умовах карантину, не вимагає негайно прибирати сміття а дає на це час. Тому думаю краще хай працює, а ніж так як Дулюк до цього працював з Поліщуком біля міської ради з сигаретою.
14 Квітня 2020, 23:31
На скільки знаю, то ні Дулюк, ні Поліщук не курять. Активно займаються спортом. Обоє майстри спорту по &amp;quot;карманной грєблє&amp;quot;...
15 Квітня 2020, 10:28
Нашим людям завжди треба німця з нагайкою, те « будівельне сміття» лежить роками і чекає якогось інспектора, а тепер дочекалось карантину , теж є причина, чому його складати за забором? Складай кожен у себе на своїй території, якщо тебе так влаштовує з ним і живи, так ні, лізе на дорогу, тротуар, до речі, на всіх дорогах передбачені пішохідні тротуари,коли вже їх почнуть робити?
15 Квітня 2020, 10:39
Незнаю куда звернутися, щоб на вул.Квітнева повидирали ті штирі з землі, якими поодгороджували по поливані дороги, то може бути велика біда, металеві штирі по 30-40 см. Їх не видно, в господарів немає моргів, які це робили, то може якісь служби допоможуть?
15 Квітня 2020, 12:09
Може її зразу в президенти бо проїхалась по вулицях і зразу став порядок, будем бачити, що з тої їзди вийде, чи стане наше місто більш впорядковане в кінці року, а не перед великим святом, де і так всі наводять лад.
15 Квітня 2020, 14:43
Ну так, по фото відразу видно що перед святом прибирають...тільки скільки ж років того свята не було що ті кучугури аж травою поросли???
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024