За рік працевлаштовано 15 неповносправних рожищенців

21 Жовтня 2015, 17:20
1957

Таку цифру на днях озвучила заступник директора районного центру зайнятості Наталія Стащук на круглому столі громадських і міських організацій, що представляють інтереси інвалідів, з участю голови райдержадміністрації Інни Гайворонської, повідомляє прес-служба РДА

Наталія Стащук коротко прозвітувала, що було зроблено для працевлаштування інвалідів районною службою зайнятості за дев’ять місяців поточного року. За словами заступниці директора РЦЗ, їхня установа докладає максимум зусиль для того, щоб забезпечити робочими місцями цю вразливу категорію громадян. Для цього в центрі встановили інформаційні стенди зі списком вакансій і відповідною нормативною базою, створили Каталог успішно працевлаштованих, проводять семінари з роботодавцями.

З початку 2015 року в районний центр зайнятості звернулася 51 людина з обмеженими можливостями, 15 із них було працевлаштовано, 8 проходили навчання і 3 було залучено до громадських тимчасових  робіт. 

Начальник управління соціального захисту населення РДА Ярослав Фандич проінформував, що на сьогодні 52 громадян забезпечені путівками на оздоровлення, 53 – засобами реабілітації, двоє ветеранів Великої Вітчизняної війни отримали автомобілі.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024