Магазини, аптеки та автозаправки у Рожищі працюватимуть у вихідні

11 Квітня 2020, 10:20
5208

На вихідних жодних обмежень не буде у роботі продуктових магазинів, аптек, автозаправних станцій та інших закладів торгівлі Рожища, яким дозволено постановою Кабінету міністрів України здійснювати свою підприємницьку діяльність.

Ні в суботу, ні у неділю вони закриті не будуть, якщо це не передбачено їхнім графіком. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

«Просимо рожищан не панікувати, не створювати черг у магазинах, щоб придбати необхідні товари. Зауважимо, що рішення про закриття продовольчих магазинів, аптек та іншого приймаються виключно владою на місцях. Заява голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка про обмеження пересування на Волині має винятково рекомендаційний характер», – йдеться у повідомленні.

Водночас у міській раді вкотре закликали відповідальніше дотримуватися карантинних заходів, перебувати вдома та не виходити на вулиці без нагальної потреби. 

Читайте також: Все, що потрібно знати про обмежувальні заходи на Волині у вихідні дні

Коментарі
11 Квітня 2020, 19:41
Мер оказався справді хабарник, так як працюють магазини які підлягають закриттю під час карантину. Дім від а до я напроти стадіону, дім сад город, магазин одягу в самому центрі лотос, а людям в церкву ні-ні епідемія, поліція без дієва тільки одні хабарникі в формі. Місто без господаря, кругом бардак.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024