У Мильській школі відбулося свято сміху

28 Лютого 2017, 08:00
3638

Днями в Мильській школі відбувся вечір відпочинку «Щирий сміх продовжує життя».

Класний керівник Зінаїда Майданець та учні 6-11 класів підготували смішні сценки,  інсценізували жартівливі українські пісні, прочитали гуморески .

«Світ сміху ─ це особливий світ. Це світ, у якому навіть ваші зажурені очі раптом починають сміятися. Французький письменник Віктор Гюго сказав: «Сміх ─ це сонце: воно проганяє зиму з людського обличчя». Сміх ─ один із найсильніших захисників нашого організму від негативної дії стресу, а отже – від багатьох тілесних недуг, це потік позитивних емоцій, під час яких в головному мозку людини виділяються гормони щастя (ендорфіни), і ми почуваємось радісно, захищеними від усяких негараздів. Той, хто любить сміятися, хто сприймає життя іронічно, ніколи не захворіє на невроз», ─ такими словами розпочали вечір ведучі Катерина Щиборук і Юрій Лавренюк.

Вечір відбувався в атмосфері дотепного гумору, веселого настрою, доброзичливого товариського сміху, наскрізь переповнений позитивними емоціями.

 Українці завжди були щедрими на гумор і сатиру. Народні гуморески, жарти передають нам досвід цілих поколінь. Народ не шкодує барв, щоб висміяти ледарство, брехливість, неумілість. Чи не єдиними є наші українські люди, які вміють з посмішкою сприймати гумор у свою адресу. Тому, смійтеся на здоров’я!

Людмила Шепелюк 

Коментарі
01 Березня 2017, 12:15
Дякуємо вчителям за розуміння і організацію вечорів відпочинку у школі, бо більших розваг у нашому селі немає(((
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром