З Рожища до Луцька їздитиме автобус для медичного персоналу

07 Квітня 2020, 10:17
3574

Рожищенська районна державна адміністрація за сприяння Рожищенської міської ради запровадила курсування автобуса за маршрутом «Рожище-Луцьк» для медичних працівників.

Такий транспорт організували з метою забезпечення надання своєчасного та в повному обсязі медичної допомоги населенню та своєчасного перевезення до робочих місць та додому медичного персоналу. Про це повідомили у Рожищенській РДА.

Автобус курсуватиме за таким маршрутом: автостанція міста Рожище (вулиця Героїв УПА, 15) – вулиця Мазепи, 160 – Копачівка – Княгининок – Милуші – Зміїнець – Луцьк, вулиця Ковельська – Глушець – Паркова – Винниченка – Перемоги – Соборності – Молоді – Відродження (Волинське обласне дитяче територіальне медичне об’єднання) – Луцьк, Волі, 66 (кінцева зупинка – поліклініка № 1 КП «Луцька міська клінічна лікарня»).

Щоденно автобус курсуватиме за графіком:

  • 7:00 – від’їзд з автовокзалу міста Рожище;
  • 16:30 – від’їзд у зворотному напрямку з кінцевої зупинки.

Право проїзду в автобусі мають виключно працівники медичних установ. Для посадки в автобус медичні працівники повинні мати при собі засоби особистого захисту та посвідчення видані медичним закладом.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024