Карантин у Рожищі: яким було місто у переддень введення більших обмежень

05 Квітня 2020, 15:17
6473

З понеділка, 6 квітня, в Україні та в Рожищі зокрема посилюють карантин. Розпорядження про нові обмеження підписав нещодавно Рожищенський міський голова В'ячеслав Поліщук.

Кореспондент Район.Рожище подивився, як виглядає місто вранці 5 квітня, напередодні посилення карантину.

У цей час до багатьох продуктових крамниць та аптек стояла черга. Також багато людей – біля банкоматів. Більшість перехожих були у масках та дотримувались безпечної дистанції. 

Вранці відбувались богослужіння у місцевих храмах. Дотримання усіх карантинних правил кореспондент зафіксував у рожищенському римо-католицькому костелі Переображення Господнього. Кількість людей у храмі не перевищувала 10, дві жінки без масок стояли на вулиці.

Щодо решти храмів, у Рожищенському відділенні поліції повідомили, що усі священники попереджені про необхідність дотримання правил карантину. 5 квітня вибірково працівники поліції перевірили деякі храми у районі. Надалі також застосовуватимуть такі перевірки.























Коментарі
05 Квітня 2020, 19:31
А де фото з Михайлівського храму?
06 Квітня 2020, 13:11
Карантин то карантин. Тобто як для кого. Скориставшись тим, що на центральній вулиці значно поменшало транспорту та пішоходів, - знову виїхав придурок на мотоциклі. Це мабуть той самий "герой", якого зафіксували міські камери не так давно, коли він в обідню пору гнав центральною вулицею на задньому колесі. Хай би поліція поцікавилися, якщо вона є у нас у місті, якого милого це пацаня усі вихідні вулицею Незалежності ганяє як скажений. Мало того, що у нас жорсткий карантин в країні і без потреби лишній раз з дому заборонено виходити, так воно ще й ганяє без перестанку на шаленій швидкості туди-сюди, ніби центральна вулиця міста - це трек для перегонів. Підозрюю скаже, що хворій бабусі за хлібчиком виїхав до магазині.... І так десь разів 40-50 за день....
06 Квітня 2020, 17:06
Тобі не всерівно якось? Те що в нас центральною вулицею літають автомобілі вище 90км/год, це нічього? Він в шльомі собі їздить, що він порушує? Вірус розносить? Чим? Вихлопними газами? Хай собі їздить дитя, тобі яке до того діло? Закрий рот і сиди на карантині мовчки, а не срач розводиш, чи вже карантин так в голову дав шо мовчки сидіии не вмієш, то срач в коментах розводиш?
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024