«Мобільні соціальні офіси» допоможуть рожищенцям з отриманням субсидій

19 Жовтня 2015, 14:37
1590

Управління соціального захисту населення РДА спільно з Рожищенським центром зайнятості створили «мобільні соціальні офіси» задля інформування населення щодо отримання житлових субсидій. 

– «Мобільний соціальний офіс» почав активно працювати з 2013 року, – коментує керівник управління соцзахисту Ярослав Фандич. – Його основна мета проконсультувати, проінформувати про зміни в законодавстві щодо соціального захисту і разом з тим прийняти документи на місці. Графік виїздів затверджується головою РДА, після чого повідомляємо сільських голів. На виїзді працюємо зранку до вечора, два рази на тиждень. Разом із спеціалістами Центру зайнятості, пенсійного фонду також їдуть наші - державний соціальний інспектор та спеціаліст. Добре, що є можливість відразу на місці оцінити матеріально-побутові умови. Насправді, такі виїзди спеціалістів є досить ефективними. Люди на місцях можуть дізнатися про всі нюанси в отриманні субсидій і оформити її. Бо отримати пільгу не так вже й важко, як ото пишуть у ЗМІ.

Наразі, відбувається перерахунок на зимові норми і, за словами Ярослава Євгеновича, переважна більшість мешканців району має можливість отримати субсидію.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024