З 1 квітня жителі району, які повертаються з-за кордону, проходитимуть обсервацію у санаторіях

01 Квітня 2020, 13:25
Санаторій у Згоранах 5171
Санаторій у Згоранах

Громадяни, які в’їжджатимуть на територію України з інших країн через волинські пункти пропуску проходитимуть обов'язкову обсервацію.

Від 1 квітня усі громадяни, які в’їжджатимуть на територію Волинської області через пропускні пункти «Ягодин», «Пулемець» «Доманове» та «Дольськ», зобов’язані проходити обов’язкову двотижневу обсервацію. Про це повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Для цього в області визначено місця для тимчасового перебування осіб, які перетнули кордон.

Спочатку людей на обсервацію селитимуть у селі Згорани, де розташований дитячий протитуберкульозний санаторій. Потім – у санаторії та профілакторї, пізніше – залучатимуть готелі.

Читайте також: 

Коментарі
01 Квітня 2020, 18:12
Треба було ще з першого березня всіх цих громадян на обсервацію відправляти і штрафувати по повній за порушення. Доречі військомат вже може під розписку майбутнім захисникам допомогти віддати священий обовязок перед Вітчизною, а граматєїв для яких "й*бана Україна" -- відправити назад.
01 Квітня 2020, 21:11
Людська дурість немає меж треба було ще з середини березня за всіма прибульцями слідкувати і зобов'язати сидіти дома в Рожищі всі лазять де хочуть і мають всіх в одному місці міліція бездіє хоч повинна щось робити це ж скільки штрафів можна було збити!Добре що собак ретельно виловлюють от вони в усьому винні!
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024