Рожищенські пенсіонери-"студенти" побували на екскурсії в Музеї Лесі Українки

19 Жовтня 2015, 11:54
2302

"Район. Рожище" вже розповідав, що на базі Рожищенського районного територіального центру діє така соціальна послуга, як "Університет третього віку". І понад 70 мешканців району щотижня поспішають сюди на заняття: на курси комп'ютерів, садівництва, співів, краєзнавства тощо.


От і нещодавно, 16 жовтня, на прохання слухачів Університету терцентр організував поїздку до Колодяжненського літературно-меморіального музею Лесі Українки. Під час екскурсії рожищенські пенсіонери почули багато пізнавальної інформації про життєвий та творчий шлях відомої української поетеси та оглядово познайомилися з експонатами музею.


— Мусимо підтримати рожищенців похилого віку, наших матерів-батьків, бабусь-дідусів, особливо в такий непростий для країни час, — зауважує очільниця терцентру Галина Леонідівна Поліщук. — Бо їм і так нелегко — в умовах низьких пенсій, підняття тарифів на комунпослуги. А у нас, в Університеті третього віку, вони отримують натхнення до життя, зустрічаються, спілкуються і вчаться радіти навіть маленьким сюрпризам. 

 

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024