Літніх людей з Рожищенського району, яким потрібна допомога, просять звертатися у терцентр

31 Березня 2020, 16:26
4052

У зв’язку з введенням обмежувальних заходів, пов’язаних з попередженням виникнення гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом Covid-19, у районі є велике занепокоєння через ймовірні ризики для громадян похилого віку, людей, які потребують сторонньої допомоги.

Про це пишуть на сайті Рожищенської районної ради.

Карантинні обмеження викликають острах у людей, які не можуть самостійно придбати медикаменти, продукти харчування, предмети першої необхідності.

«Велике прохання до сільських, селищного та міського голів, небайдужих громадян найперше долучитися увагою для розв’язання складних життєвих ситуацій найбільш вразливих категорій громадян – людей похилого віку, осіб з інвалідністю», – йдеться у повідомленні.

У районі діє Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Рожищенського району – комунальна установа, що утворена Рожищенською районною радою для надання соціальних послу одиноким громадянам, які перебувають у складних життєвих обставинах і потребують сторонньої допомоги за місцем проживання, в умовах стаціонарного перебування. 

Про невідкладну потребу в допомозі просять звертатися за телефонами: 2-12-84, 2-38-50.

Коментарі
01 Квітня 2020, 01:19
Працівників то роботою забезпечуете... А чи забезпечуете регулярно засобами безпеки.? По одній масці... На всі дні???? Як що нема елементарного захисту, дома треба сидіти. Відправляйте людей у відпуска....або щось робіть...
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024