У свіжому випуску газети «Сім’я і дім» читайте про автопробіг «Не зрадь Революцію Гідності»

23 Лютого 2017, 10:32
1748

Свіжий випуск тижневика «Сім’я і дім» уже чекає своїх читачів.

Зі сторінок газети ви дізнаєтеся про американку Корпусу миру Кейті Фіцджеральд, яка приїхала у невелике волинське село Воютин із сонячної Каліфорнії. Її місія була перервана у лютому 2014-го – тоді всіх посланців Корпусу евакуювали з України. Згодом, коли діяльність організації відновилася, Кейті повернулася. Воютин вважається найменшим населеним пунктом, де працюють американські волонтери. А нашу думку, то й одним із найцікавіших.

Цікавою буде і розповідь про лісівника Сергія Сичука, який у свої 60 вирушив на фронт – будувати оборонні споруди в АТО. Чоловік поїхав за тисячу кілометрів у сектор М прифронтової зони, що неподалік Маріуполя. З лісового архітектора він перекваліфікувався на інженера фортифікаційних споруд.

Не оминете також спеціальний репортаж про Смолигів Луцького району. Село відоме не лише сонячними батареями – тутешня церква є архітектурною пам’яткою 18 століття. А сільрада стала однією з найперших на Волині, яка ввійшла до об’єднаної територіальної громади, яку утворили ще у 2015 році з шести населених пунктів. І Смолигів став адміністративним центром.

Окрім того, у номері знайдете враження лучанки, яка танцювала на балу у Відні, репортаж про те, як волинські лісівники заготовляють насіння та як сушать шишки. А ще – найважливіші на Волині новини спорту, культури, програма телепередач та ще чимало інших корисностей.

Купуйте! Читайте! Не пропустіть!


 
 
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024