Чоловік, який сів за кермо п'яним у Рожищі, заплатить понад 10 тисяч штрафу

30 Березня 2020, 10:17
4279

Рожищенський районний суд розглянув матеріали, які надійшли від Рожищенського відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, що працює помічником сировара в ТДВ «Рожищенський сирзавод», якого затримали п'яним за кермом.

Слухання справи відбулось 18 березня. Про це йдеться у постанові суду.

Підсудний 29 лютого о 17:00 в місті Рожище на вулиці Селянській керував транспортним засобом «Citroën C5 » в стані алкогольного сп'яніння.

У судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні правопорушення не визнав. Він розповів, що з друзями приїхав на мийку помити машину, оскільки була черга, вони залишили автомобіль, пішли в кафе, де вживали спиртні напої.

Згодом повернулись і сіли в автомобіль та продовжили чекати свою чергу, він здійснював рух автомобілем по території мийки, щоб пропустити інший автомобіль, який виїжджав з мийки. До нього підійшли працівники поліції, він сидів за кермом, ключ був в замку запалювання, однак двигун не працював. За словами чоловіка, працівники поліції витягли його з машини та силоміць посадили у свій автомобіль та повезли в Рожищенську центральну районну лікарню.

Вина чоловіка у вчиненні вищевказаного адміністративного правопорушення підтверджується наступними доказами:

  • показами в судовому засіданні обвинуваченого, який підтвердив факт керування автомобілем в стані алкогольного сп'яніння по території мийки;
  • протоколом про адміністративне правопорушення;
  • висновком щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного сп'яніння.

Суд постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 Адміністративного кодексу та накласти штраф в розмірі 10 200 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на один рік. Також він заплатить в дохід держави судовий збір в розмірі 420 гривень.

Коментарі
31 Березня 2020, 22:35
Пьяный за рулём не преступник, он убийца. Таких судить самым гуманным судом в мире- дело глупое и безнадежное, их надо отстреливать как бешенных собак прямо в машине.
01 Квітня 2020, 01:26
Ого, у нас з'явився москальський коментатор.
01 Квітня 2020, 01:28
Мовою оригіналу: ( их надо отстреливать как бешенных собак прямо в машине)
01 Квітня 2020, 02:47
<p>Вже бл222 дибіли кончені Луганськ і Донецьк "навчили мові", ще мертвяків непозвозили зі всіх канав придорожніх. Шось несильно, такі підири як ти, біжать воювати, сидять коментарі строчать, задроченці випірдиши.</p>
01 Квітня 2020, 03:04
Ну так вмієш все таки на українській. Аж приємно читати. Навчвся, я радий за тебе дебіла..
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024