Карантин у Рожищі: куди йдуть люди у райцентрі

28 Березня 2020, 14:30
8996

Україна, і Рожище зокрема, продовжує жити в умовах жорсткого карантину. Людям радять не виходити з дому без особливої потреби, не відвідувати місця скупчення людей та одягати маски, відвідуючи місця загального користування.

Кореспондент Район.Рожище поглянув на райцентр вранці у суботу, 28 березня.

Найбільше людей – у центрі міста. Вони ходять пішки, їздять велосипедами та авто.

З нещодавнім дозволом відкриття магазинів, які торгують насінням, біля них утворились черги. Однак варто зазначити, що черги створюються через те, що у приміщення магазину не пускають велику кількість людей одночасно. Покупці чекають на вулиці, їх просять зберігати дистанцію.

Читайте також: Рожищенський магазин «Дивосвіт» запрошує вибирати насіння трав

Також люди чекають своєї черги біля аптек та продуктових магазинів. Більше людей почали носити маски на вулиці. На деяких закладах розмістили інформаційні повідомлення про те, що вхід дозволяється лише людям у захисних масках.

Читайте також:
































Коментарі
28 Березня 2020, 16:57
Найбільше сподобалась площа Б.Хмельницького! А люди все ж не дотримуються дистанції!
29 Березня 2020, 01:08
Сьогодні довелось бачити людей з суворими зосередженеми мужніми поглядами. Хто ці герої, що вступили у бій з невидимим надзвичайно жорстоким ворогом? Хто ці герої у повсякденному житті рожищан? Це вони, люди легенди, люди патріоти - дуля, бурий, палямар, майструч. З перших днів карантину наші земляки обробляють тротуари і міські сортири антисептичним розчином. Рожищенські герої рятують місто від коронавірусу.
29 Березня 2020, 14:38
З перших днів війни на Донбасі герої-рожищани: дуля, бурий, палямар, майструч - приймали участь у боях за суверенітет та територіальну цілісність України. Пять років вони тримали в руках автомати і сиділи в сирих окопах. Сьогодні вони антисептиком і віниками б'ють ворога на міських тротуарах і в сортирах. Герої рятують Рожище від вірусу.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024