Рожищенський магазин «Дивосвіт» запрошує вибирати насіння трав

28 Березня 2020, 10:40
6252

Згідно з рішенням Кабінету міністрів, у Рожищенському районі відновили роботу насіннєві магазини.

Запрацював у Рожищі й магазин «Дивосвіт». Щоправда, поки що він працює за скороченим графіком – з 9:00 до 15:00. У приміщення магазину пускають по два покупці, просять аби вони мали маски та із розумінням ставились до таких заходів безпеки.

Нині у магазині оновився асортимент насіння кормових та газонних трав. У продажу є багаторічні та однорічні, злакові та бобові. До уваги покупців – люцерна, конюшина, тимофіївка, райграс, грясниця, вівсяниця.

У магазині є й дуже популярна в останні роки однорічна суданська трава, що дає до чотирьох покосів за літо.

Також пропонують медоноси – фацелію, буркун, а також медонос, що годиться й на корм тваринам – еспарцет.

Хороший вибір у магазині й різноманітних трав для газону – спортивна, тіньовитривала, «ліліпут», універсальна. Продавці зауважують, що оптимально сіяти види «ліліпутів», адже вони ростуть повільніше, і відповідно їх рідше потрібно косити.

«Приходьте, з радістю допоможемо вам вибрати те, що потрібно і проконсультуємо щодо норм висіву. Також просимо з розумінням ставитися до заходів безпеки та одягати маску», – кажуть у магазині «Дивосвіт».

Читайте також:






Коментарі
28 Березня 2020, 14:05
Чи є вапна
29 Березня 2020, 22:20
Молодці!!! Недавно спілкувався з фермером, а він каже де купити насіння, міндобрива, трутки??? А як я зараз не посіюсь я не матиму за шо жити цілий рік, а ви що їсти. Підтримую!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром