У Рожищенському районі активізувалася онлайн-торгівля

27 Березня 2020, 12:20
10509

Із закриттям багатьох магазинів та рожищенського ринку пожвавилася онлайн-торгівля у місцевому сегменті фейсбуку. Рожищани та жителі краю активно пропонують свої товари та послуги в інтернеті.

Зокрема, нещодавно створена фейсбук-група Рожищенський базар активно набирає нових учасників, нові пости-пропозиції з'являються кожного дня. Люди продають м'ясо, домашнє згущене молоко, перепілок, курчат, картоплю, молочні продукти та інше.

Пожвавилась торгівля й у старішій групі Продам, куплю, робота. Рожище і район. Там пропонують товари для ремонту, косметику, вовняні ковдри, курчат, комбікорми, одяг, взуття, засоби для прання та багато іншого.

Активніше торгують й у групі Дошка оголошень: Рожище та Волинь. Там продають побутову техніку, поросят, будматеріали, півнів, пам'ятники, захисні медичні маски та інше.

До кожної з груп можна долучитися, вільно пропонувати свої товари чи шукати те, що вам потрібно. Домовленості про доставку зазвичай відбуваються у приватному листуванні, тому, аби не пропустити інформацію про замовлений товар, варто частіше перевіряти особисті повідомлення.

Читайте також: У Рожищенському районі відновлять роботу насіннєві магазини

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024