Триває реконструкція приміщення під амбулаторію у Рожищі

25 Березня 2020, 15:26
Фото ілюстративне 4222
Фото ілюстративне

У п’яти районах Волині – по одній амбулаторії, які реконструюють за кошти субпроєкту, вони мають функціонувати як амбулаторії загальної практики – сімейної медицини.

Про це повідомляють на сторінці Зниження рівня захворюваності на хвороби системи кровообігу – Волинська ОДА у фейсбуці.

На Любомльщині, у селі Забужжя, роботи з реконструкції будівлі пришкільного інтернату місцевої ЗОШ І-ІІІ ступенів під амбулаторію загальної практики – сімейної медицини виконано на 100%. Підрядник – ТОВ «Вінницька будівельна компанія». Триває оформлення документів про введення в експлуатацію.

Реконструкцію Привітненської амбулаторії загальної практики – сімейної медицини у Локачинському районі теж здійснює ТОВ «Вінницька будівельна компанія». Роботи виконані більш ніж на 95%. Завершується погодження виявлених під час будівництва додаткових робіт.

На 80% виконали будівельники ТОВ «Житлобуд-2» роботи з реконструкції ФАПу під амбулаторію ЗПСМ у селі Замшани Ратнівського району.

А реконструкцію приміщення ФАПу під амбулаторію ЗПСМ у селі Риковичі Іваничівського району здійснили на понад 60%. Підрядник на об’єкті – ТОВ «Укрмонтажбуд-4» з Києва.

На 30% відсотків від запланованого здійснена підприємством ПП «Форест-Україна» реконструкція частини приміщення, де раніше був військкомат, під амбулаторію ЗЖПСМ у Рожищі.

Паралельно з основним обсягом, на усіх об’єктах триває виправлення недоліків й оформляються виявлені додаткові роботи, однак для введення приміщень в експлуатацію необхідно здійснити остаточні розрахунки з підрядниками. Бо закупівлі офісних та медичних меблів, медичного обладнання й інструментарію уже проведені.

До слова, відповідно до субсидіарної угоди, субпроєкт має бути повністю реалізований до 30 вересня 2020 року. Щодо будівельного компоненту, то усі роботи з ремонту та реконструкції амбулаторій можуть завершити до 31 серпня поточного року, проте за умови належного, вчасного та в повному обсязі виділення коштів субвенції Волинській області. Команда з реалізації субпроєкту впевнена, що на центральному рівні це врахують – і до кінця року медичні працівники переїдуть до усіх оновлених за кошти позики амбулаторій, а пацієнти отримуватимуть медичні послуги в комфортних умовах.

Читайте також: Через коронавірус волиняни стали значно частіше викликати «швидку»

Коментарі
25 Березня 2020, 19:46
Кіт не валявся! До виборів зробили вигляд - розвалили усе, і на тому зупинились.
25 Березня 2020, 20:37
Щодо реконструкції частини будівлі Військомату під амбулаторію ЗЖПСМ - ПИ.......ТИ то не мішки носити з цементом. &amp;quot;ВИ&amp;quot; лохи приїдьте і подивіться на обєкт, що там зроблено і чи в змозі закінчити до серпня 2020 року. ТА БАНЕР СВІЙ ЗАБЕРІТЬ.... смішно читати, що об&amp;quot;єкт буде зданий до вересня 2019.року.<br/> Бо як пише вище БРЕХНЯ - &amp;quot;&amp;quot; Кіт не валявся&amp;quot; то навпаки КОТИ ,ЯК РАЗ ТАМ ВАЛЯЮТЬСЯ зі СМІХУ, як проходять і читають БАНЕР&amp;quot;&amp;quot;.
26 Березня 2020, 00:23
https://opendatabot.ua/c/37320080<br/>Поцікавтесь , які роботяги. 15 судових рішень за невиконання зобов'язань<br/>Хто їх найшов?
26 Березня 2020, 00:28
Схаменіться! Навіщо витрачати кошти,коли поліклініка напів порожня.Невже не можна ці кошти витратити на закупівлю діагностичного обладнання,якого катастрофічно не вистачає.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024