Рожищенські рятувальники навчали правил пожежної безпеки сільських жителів

17 Лютого 2017, 14:30
1536 Джерело: pro-volyn.in.ua

З метою запобігання пожежам та нещасним випадкам, а також для підвищення рівня обізнаності громадян фахівці ДСНС систематично проводять інформаційні заходи серед населення, пише Рожище Сьогодні з посиланням на У ДСНС у Волинській області.

Співробітники Рожищенського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області, провели комплексне пожежно-профілактичне відпрацювання на території Кременецької сільської ради Рожищенського району.

Особливу увагу працівники ДСНС приділили людям літнього віку, багатодітним сім’ям та особам, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Під час подвірних обходів рятувальники роз’яснювали мешканцям сіл основні правила протипожежної безпеки у побуті, зокрема при використанні пічного опалення, наголошували на належному утриманні електромереж та недопустимості її перевантаження, застерігали від куріння у ліжку.

Крім того, у процесі інформаційного рейду співробітники Служби порятунку «101» провели інструктажі з працівниками сільської ради, педагогами місцевої школи та дитячого садка, а також надали комплект методичних матеріалів для сільської бібліотеки. Не оминули увагою й підростаюче покоління: з вихованцями місцевого дитсадка провели заняття на протипожежну тематику.

У ході проведеної роботи рятувальники поширили серед населення листівки з основними вимогами пожежної безпеки.


 

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024