У Рожищі не працюватиме Центр обслуговування платників податків

17 Березня 2020, 09:15
1845

На Волині, і у Рожищі в тому числі, з вівторка 17 березня Центри обслуговування платників не працюватимуть у зв’язку зі спалахом та поширенням коронавірусу COVID-19.

Про це Район.Рожище повідомив начальник Рожищенської ДПІ Ківерцівського управління ГУ ДФС у Волинській області Сергій Самчук.

Щоб убезпечити від інфікування працівників служби та платників податків у ДПС вживають всіх заходів для запобігання поширенню інфекції. Тож очікується, що Центри обслуговування платників не працюватимуть з клієнтами протягом двох наступних тижнів.

А листуватися з податкової службою чи спрямувати звернення можна засобами електронного зв’язку. До послуг платників податків – електронний кабінет та інші електроні сервіси, що допомагають своєчасно формувати та надсилати звіти, а також виконувати податкові зобов’язання.

Звертаємо увагу, що отримати кваліфікований електронний підпис можна в будь-якого Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг. В Головному управлінні ДПС у Волинській області просять платників податків з розумінням поставитися до ситуації та виконувати рекомендації МОЗ.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром