Як рожищенська молодь святкує День Святого Валентина

14 Лютого 2017, 21:19
5045 Джерело: bygaga.com.ua

День Святого Валентина ще іменують Днем усіх закоханих. Свято – неофіційне і не є вихідним, проте активно відзначається молоддю щорічно 14 лютого.

День Валентина прийшов до нас з-за кордону і дуже швидко став одним з найпопулярніших молодіжних свят.

Щороку 14 лютого молоді люди, що мають пару, дарують своїм половинкам різноманітні подарунки:

• «валентинки» – символічні листівки у формі сердечок, які містять признання в коханні, найчастіше у віршованій формі;

• солодощі, виготовлені в тій же «серцевій» формі або які зображують фігурки Купідона – бога любові;

• м'які іграшки та сувеніри.

Кореспондент інтернет-видання Район.Рожище запитала у жителів міста та  району, як вони святкуватимуть День Валентина і що подарували своїм коханим.

Владислав Солодько: «Найкращий подарунок це, звичайно, той, який можна з’їсти. День Святого Валентина не вважаю святом. Але приємне для дівчини зробити можна. Тож квіти і солодощі – найкращий подарунок для такого дня».

Ірина Овадюк: «День Святого Валентина – це свято, яке повністю хочеться посвятити коханій людині. Відволіктись від обов’язків, проблем і питань. В цей день душа хоче романтики, затишку і тепла. Просто побути вдвох і присвятити час один одному, згадати все хороше. Святкуватимемо ввечері, адже це найбільш романтична пора доби. Плануємо приготувати вечерю зі свічками, цукерочками і вином. Подарувала валентинку, магнітик на холодильник і мило у формі серця, і, звісно, багато поцілунків».

Олександр Савієвський: «Не вважаю цей день святом і дарувати нічого не збираюся. Існує багато легенд про цей день, що ніби був якийсь священик Валентин, який був католиком, а оскільки ми православні християни, то взірцем для нас є святі Петро і Февронія. Це, дійсно, приклад християнської любові і сім'ї. І можу впевнено стверджувати, що цей день був придуманий з тією  метою, щоб осквернити наступний день – Стрітеня Господнього, адже завтра величне свято, коли було принесено Спасителя до Храму, і всім стало зрозуміло, що прийшло спасіння для світу. А сьогодні? Сьогодні не готуються до свята як належно, а люди на превеликий жаль далі в гріху і розпусті».

Наталія Карпюк: «Своєму хлопцеві подарувала навушники, а святкувати, на жаль, не будемо, бо я на роботі до пізньої години».

Олеся Корольчук: «Чесно, чоловікові нічого не даруватиму. У нас немає такої традиції дарувати подарунки на якісь дати. Швидше даруємо подарунки один одному в будні. Ми не зациклюємось на презентах. А проведемо свято вдома з дітками».

Анастасія Максимюк: «Сьогодні з чоловіком підемо в театр на виставу до Дня Святого Валентина. А подарувала велику папку з сімейними весільними фотографіями».

Віталіна Симінська
Віталіна Симінська

Віталіна Симінська: «Подарую коханому светер, яку він хотів придбати, але не встиг. А ввечері разом повечеряємо при свічках».

Владислав Корольчук: «Проведемо разом вечір. А подарував ведмедика, велике сердечко і квіти».

Едуард Карпець: «Подарив своїй дівчині ведмедя більшого від неї самої. Пообідали в піцерії. А ввечері плануємо зробити різні смаколики та дивитись фільми».

Наталія Шахаєва
Наталія Шахаєва

Наталія Шахаєва: «День проведу разом із коханою людиною. Подарую, звичайно ж, валентинку і море позитиву. Також поїдемо в кінотеатр на фільм «Велика стіна».

Артем Мажула
Артем Мажула

Артем Мажула: «Провели день зі своєю коханою дівчиною. Подарував виготовлений власними руками подарунок: роздав коробочки з сюрпризом членам сім’ї Тані, і вони зранку розбудили її, і кожен подарував їх від мене. А ввечері подарую свою велику коробку, в якій лежатиме червоне серце з картону. Це ніби моє серце, яке я віддаю їй. Ще я хочу сказати своїй дівчині, що я дуже сильно її кохаю».

Станіслав Черняк
Станіслав Черняк

Станіслав Черняк: «Святкуватимемо з дружиною у колі наших друзів. А подарував їй рожевого ведмедика, велику валентинку та букет червоних троянд».

Оксана Купінець
Оксана Купінець

Оксана Купінець: «Подарувала абонемент в спортзал на місяць. А ввечері святкуватимемо за святковою вечерею».

2
Ілля Лясковський
Ілля Лясковський

Ілля Лясковський: «Подарував дівчині букет квітів, коробку цукерок і ланцюжок із сердечком. А святкуватимемо в неділю, бо сьогодні немає можливості».

Дмитро Стоцький
Дмитро Стоцький

Дмитро Стоцький: «Святкуватимемо вдома. А подарував своїй дівчині квіти та портативний зарядний пристрій».

От такі у нас в Рожищенському районі є романтики. А що подарували своїй половинці ви?

Коментарі
15 Лютого 2017, 13:42
Це така важлива новина, так важливо було дізнатись що ці люди дарують одне одному 14 лютого.
15 Лютого 2017, 15:58
..........
16 Лютого 2017, 00:54
А джазз загляньте
16 Лютого 2017, 00:58
Розчарували.Небагата в них фантазія
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024