Рожищенці ходили на побачення з... книгою!

14 Лютого 2017, 18:41
2261

У вівторок, 14 лютого, в Рожищенській районній бібліотеці для дітей відбулася незвичайна зустріч з книгами під назвою «Love This», приурочена Дню Святого Валентина та Міжнародному дню дарування книг. 

На побачення з найулюбленішими книжками відомих і знаменитих авторів поспішали сьогодні в Царство книг, як дорослі так, і малі.


Приходили по одному, щоб наодинці обрати щось із ще не прочитаного, з друзями, щоб дізнатись про літературні смаки кумирів та допитливими зграйками, щоб поділитись враженнями про незвичну виставку і порадити свою улюблену книжкову «валентинку». 


Виставка «Love This» «розповіла» відвідувачам про найулюбленіші книжки Святослава Вакарчука, Ольги Фреймут, Олега Скрипки, Сашка Положинського, Андрія Куркова, Папи Римського Франциска, Білла Гейтса, Стівена Спілберга, Дена Брауна, Леонарда ді Капріо, Марка Цукерберга і не тільки. 



Виставка не була б такою цікавою та незвичною, якби в цьому не посприяли художник Віталій Шевченко та його вихованці, учасники зразкової студії «Етюд» Рожищенського БДТ. Саме на виготовленому цими майстрами величезному серці розміщувалися книги.  



Бібліотечна Love story продовжується... Поспішайте і ви на зустріч із книгою!



 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром