Студентам показали, як перевіряють м'ясо та молоко у лабораторії рожищенського ринку
Студенти Рожищенського коледжу ЛНУВМБ імені С.З.Гжицького відвідали місцевий ринок та ознайомились з роботою лабораторії.
Студенти групи ІV вет А під час навчальної практики з дисципліни «Ветеринарно-санітарна експертиза з основами технології переробки продуктів тваринництва» разом із викладачами спеціальних дисциплін Оленою Заяць та Романом Назаркевичем відвідали Волинську регіональну державну лабораторію Держпродспоживслужби на ринку у м. Рожище. Про це інформують на сторінці коледжу у фейсбуці.
Лікар відділу ветеринарної санітарної експертизи на ринку Ірина Ісько ознайомила майбутніх спеціалістів із роботою ринку, документацією та обладнанням лабораторії, а також акцентувала увагу на тому, що обов’язковий ветеринарно-санітарний нагляд і контроль щодо реалізації продукції тваринного походження гарантує охорону населення від хвороб, спільних для людей і тварин, і забезпечує випуск якісних продуктів.
- Читайте також:
- Студентам Рожищенського коледжу розповіли про сільськогосподарські підприємства краю
- Молоді лідери пройдуть у Рожищі чотиримісячний курс розвитку
- 100 днів на посаді директора Рожищенського коледжу: що змінилося у навчальному закладі
-
Сьогодні
-
Завтра
-
Незабаром