Чим особливе село Пожарки читайте у свіжому випуску газети «Сім’я і дім»

10 Лютого 2017, 16:26
4228

Свіжий номер улюбленого тижневика «Сім’я і дім!» уже в продажу. 

Із першої сторінки газети ви дізнаєтеся про військового хірурга з Луцького гарнізонного госпіталю Андрія Кострубського. У зону бойових дій чоловік вирушив в один із найперших, із найгарячіших періодів війни, у складі тодішньої 51-ї бригади. Андрій Кострубський лікує і на фронті, і в тилу, бо, як зауважує, такий його обов’язок. Що довелося пережити лікарю та як оговтуватися вдома від побаченого – читайте на сторінках газети. 

Упевнені, що ви не оминете змістовної розмови із дуетом ТЕЛЬНЮК: Сестри, який нещодавно побував у Луцьку із концертною програмою «Дорога зі скла». Артистки розповіли, чому в скрутні для країни часи важливо бути згуртованими, а також, чому слід слухати хорошу музику, а не дивитися телевізор. 

Перестало битися серце міського голови Луцька Миколи Романюка. Ми нагадали про найвидатніші заслуги та почини мера, серед яких – відремонтований залізничний вокзал, зоопарк, ЦНАП, розвиток туристичної привабливості та інші справи. 

Зі сторінки, на якій ми традиційно розповідаємо про мальовничі куточки Волині, читачі дізнаються про те, чим особливе село Пожарки Рожищенського району та про село Садів Луцького району.

Традиційно у номері – найважливіші новини Волині, спорту, культури, історії кохання, програма телепередач, кросворд, гороскоп, прогноз погоди, рецепти та багато приватних оголошень.

Купуйте! Читайте! Передплачуйте! Не пропустіть!


 

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024