У Рожищі фінансуватимуть проєкти жителів міста

05 Березня 2020, 15:25
2571

Рожищенська міська рада оголосила конкурс на визначення кращих ідей жителів міста Рожище для надання міні-грантів на їх реалізацію.

Про це повідомили на сайті органу місцевого самоврядування.

Конкурс оголосили у таких категоріях:

  1. Благоустрій вулиць, зон відпочинку, встановлення контейнерних площадок, озеленення та освітлення території, впорядкування кладовищ тощо.
  2. Покращення умов проживання та доступності людей з інвалідністю та сімей, які опинились у важких життєвих обставинах.
  3. Організація дозвілля (проведення спортивно - масових заходів, конкурсів, концертів, святкування ювілейних дат, облаштування ігрових та спортивних майданчиків для дітей та молоді, культурно-мистецькі заходи,  облаштування місць для проведення змістовного дозвілля тощо).
  4. Покращення екологічної ситуації (створення нових зелених зон, облаштування годівничок для птахів та шпаківень, встановлення смітників, ліквідація стихійних сміттєзвалищ, тощо).
  5. Розбудова, збереження та відновлення історично - культурної спадщини територіальної громади (ознакування, ремонт та реставрація пам’яток архітектури, встановлення інформаційних таблиць, відродження місцевих народних традицій та  свят, тощо).
  6. Впровадження енергозберігаючих заходів.
  7. Підтримка та розвиток освітніх, культурних і творчих ініціатив (створення умов для самовираження дітей та молоді, підтримка творчої та обдарованої молоді).
  8. Інші суспільно-корисні соціальні проєкти.

Фінансування здійснюватимуть за рахунок коштів бюджету Рожищенської міської ради при дольовій участі учасників.

Вартість (бюджет) реалізації одного міні-гранту не повинна перевищувати 20 000 гривень.

Співфінансування учасників у розмірі не менше 20% власним фінансовим внеском, або внеском своїх партнерів від загальної вартості проєкту однієї ініціативи. Власний внесок може бути реалізований також матеріалами чи роботами учасниками проєкту.

Конкурсні пропозиції приймають з 5 березня по 6 квітня (до 17:00) за адресою: м. Рожище, вул. Незалежності, 60 (Рожищенська міська рада).

Проєкти на Конкурс можуть подавати ініціативні групи, громадські об’єднання (ГО), органи самоорганізації населення (ОСН).

Читайте також: Органи самоорганізації населення Рожища можуть отримати 200 тисяч гривень на власні проєкти

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром