У Рожищенському районі запровадили протиепідемічні заходи

05 Березня 2020, 09:13
4178

У Рожищенському районі запровадили протиепідемічні заходи щодо попередження росту захворюваності на грип та ГРВІ.

Про це йдеться у розпорядженні голови Рожищенської райдержадміністрації Інни Гайворонської від 4 березня.

Відділ освіти та сектор культури та спорту РДА зобов'язали припинити проведення масових заходів. Таку ж рекомендацію надали міській, селищній та сільським радам району, керівникам підприємств, установ, організацій усіх форм власності.

Відділ освіти РДА має забезпечити щоденний нагляд за станом здоров'я дітей та персоналу виключити можливість перебування дітей та працівників із ознаками захворювання в закладах освіти.

При відсутності більше як 25% учнів у зв'язку із захворюваннями на грип та ГРВІ, у школах або класах запроваджуватимуть карантин.

Керівники закладів соціальної сфери, підприємств, установ та організацій повинні запровадити відповідний протиепідемічний та дезінфекційний режим в осередках масового скупчення людей; не допускати до роботи працівників з ознаками захворювання; забезпечити швидке обслуговування людей, аби не створювати черг.

Працівники Рожищенської центральної районної лікарні та Рожищенського центру первинної медико-санітарної допомоги повинні проводити постійний щоденний моніторинг епідемічної ситуації із захворюваності на грип та ГРВІ з метою своєчасного реагування та здійснення комплексу протиепідемічних заходів.

Працівники Рожищенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби повинні забезпечити санітарно-просвітницьку роботу серед населення щодо профілактики захворюваності на ГРВІ.

Коментарі
06 Березня 2020, 21:18
Мабуть у зв'язку із цим за свій рахунок відправляють у відпустки.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39