У Рожищі до кількох будинків не може доїхати швидка та пожежна

04 Березня 2020, 10:17
Під час пожежі у кафе 4354
Під час пожежі у кафе

Рожищанка скаржиться на самовільно вкладену бруківку у центрі міста, яка перешкоджає доїзду транспорту до кількох будинків.

Про це жінка написала через форму на сайті Район.Рожище «Додати новину».

Йдеться про самовільно вкладену бруківку та тротуарні бордюри на вулиці Незалежності.

«На фото ви бачите, як до підприємця не можуть доставити товар. Точно так само через цю бруківку не може проїхати швидка чи пожежна. Минулого року у кафе була пожежа. Добре, що тоді шланг пожежної машини дістав, бо ближче вона під'їхати не змогла. А що буде, як у якомусь із будинків станеться пожежа?», – риторично запитує жінка.




Нагадаємо, у листопаді минулого року до Рожищенської міської ради звернулись представники ТОВ «Рожищенське міське споживче товариство» та жителі ОСББ «Гагарінці» з проханням забезпечити вільний проїзд на землі загального користування.

Виконавчий комітет Рожищенської міської ради тоді вирішив зобов'язати Літушка А. О. провести демонтаж самовільно вкладеної бруківки та тротуарних бордюрів з землі загального користування, що обмежує проїзд до житлових будинків № 3 та 5 на вулиці Гагаріна та № 2 та 4 на вулиці Незалежності, трансформаторної підстанції вул. Гагаріна № 1В біля кафе «Веренда», вул. Незалежності, 2В.

Муніципальна поліція мала ознайомити пана Літушка з рішенням виконкому. У разі невиконання, демонтаж повинна була здійснювати Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради.

***

Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментарі
04 Березня 2020, 12:36
Тому що все Рожище в будах, на кожному кроці ці будки,
04 Березня 2020, 13:16
Муніципальна поліція мала ознайомити пана Літушка з рішенням виконкому. У разі невиконання, демонтаж повинна була здійснювати Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради.<br/>***<br/>Питання в тому чому не ознайомили пана Літушка з рішенням виконкому,і чому Дільниця не здійснила демонтаж?<br/>Також кафе “Містечко” також побудоване з порушеннями,чому воно ще стоїть?
04 Березня 2020, 13:45
Якщо що, то міська рада і мер тут не при справі.. то не його юрисдикція то все звертайтеся до районної ради, і взагалі мер прозвітував і в нього все в ажурі. <br/>P.S. Стєпашка з Драгоманова який би себе в груди який мер молодець і влада в місті класна ось тобі наглядний приклад як через велику Ж в нас працює виконавчий апарат.
04 Березня 2020, 15:35
То по бруківці хоч можна пройти на на який .уй там стоять ті стовби.
04 Березня 2020, 19:58
Вибачте, але мене знову занесло... злетів з котушок...<br/>Все нормально, працюють.<br/>Вибачте.
04 Березня 2020, 22:23
Та хазяйка кафе Богданиха взагалі неадекватна. Бруківка вкладена без документів, вона сама казала. Але це ж блогоустрій міста вона каже. Так чому ж тоді бруківка тільки біля кафе??? Кафе тоже не має всіх документів там бути. Приходив мер і муніципал - посварилися і все. Вона послала мера і .....Беспрєдєл...Давно мали вже ту бруківку знести під 0
05 Березня 2020, 12:32
Ви поцікавтеся, чи ділянка навпроти взята законно?
05 Березня 2020, 21:34
Законно.<br/>Цікавились.<br/>Бохданиха прибери бруківку.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024