Мережа Район.in.ua запускає новий сайт у Рівному

03 Березня 2020, 18:22
Тролейбус у Рівному 1412
Тролейбус у Рівному

Район.Рівне – новини про міський простір, цікаві рішення для рівнян та про актуальні проблеми у вашому мікрорайоні.

Журналісти мережі Район.in.ua працюють для того, аби читачі отримали найсвіжішу та найцікавішу інформацію про життя району та міста. Тож відтепер на сайті Район.Рівне можна почерпнути чесну та актуальну інформацію про Рівне та для рівнян.

«Ми давно йшли до запуску видання про життя обласного центру Рівненщини. І  робитимемо все, щоб Район.Рівне став улюбленим виданням місцевих жителів», – каже керівниця рівненської мережі гіперлокальних сайтів Район.in.ua Наталя Голодюк.

Запрошуємо вподобати сторінку видання у Facebook.

Якщо бажаєте нас запросити на подію, повідомити важливу інформацію, пишіть на електронну пошту [email protected] або телефонуйте за номером 0980742305.

Бренд Район.in.ua наразі об'єднує 26 інтернет-ресурсів.

Зокрема про життя Волинської області пишуть: Район.Луцьк,Район.Рожище,Район.КовельРайон.Камінь-каширськийРайон.КіверціРайон.ЛюбомльРайон.Шацьк,  Район.Горохів,  Район.Володимир-Волинський,   Район.Іваничі,  Район.Маневичі,  Район.ЛокачіРайон.ЛюбешівРайон.Ратне,  Район.Стара ВижівкаРайон.Турійськ.

У Рівненській області функціонує сім сайтів: Район.ОстрогРайон.ГощаРайон.КорецьРайон.ДемидівкаРайон.СарниРайон.Дубно та від сьогодні Район.Рівне.

У 2018 році у мережі Район.in.ua  запрацював діловий проєкт Бізнес.Район про бізнес Волинської та Рівненської областей, а у 2020 році запустили новий проєкт про спортивне життя цих областей Спорт на Районі.

Хочете бути першими на районі? Тоді обов’язково читайте наші новини! 

Район.Рівне – живи у ритмі рідного міста!

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024