З Днем захисника України!

14 Жовтня 2015, 08:00
4462

Сьогодні, 14 жовтня, наша країна вперше святкуватиме День захисника України. Свято, що увібрало в себе багаті й славні козацькі традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі впродовж усієї багатовікової української історії. Свято воїнів, які взяли до рук зброю, щоб оборонити від ворога свою Батьківщину, навіть якщо доведеться зробити це ціною власних життів. Свято турботливих батьків, сміливих братів і люблячих дідусів, ладних грудьми заступити своїх рідних, коли їм загрожуватиме бодай найменша небезпека.

Любі наші чоловіки! Спокій наших домівок, спокій близьких — у ваших надійних, сильних руках. Безхмарного та мирного неба Вам над головами та козацького здоров’я, мужності та відваги. І нехай Вам завжди буде кого захищати, але не буде від кого!

П. С. Поряд із мужніми чоловіками на сході України зараз протистоять агресору і не менш сміливі та віддані своїй Вітчизні воїни-жінки, яких ми теж вітаємо зі святом, адже і вони справжі захисниці України та найкращі з її доньок!

Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024