Вчитель із села Сокіл здавав зовнішнє незалежне оцінювання

01 Березня 2020, 12:45
Микола Гурин із села Сокіл 6092
Микола Гурин із села Сокіл

На участь в ЗНО зареєструвалось 76 педагогів з усієї області.

29 лютого ЗНО відбулось у рамках першого етапу цьогорічної сертифікації освітян. Про це йдеться у сюжеті Суспільного.Волинь.

Вчитель комунального закладу освіти Микола Гурин приїхав із села Сокіл Рожищенського району. Розповідає, що у школі працює 28 років, нині викладає у третьому класі, прагне до самовдосконалення – тому нині у Луцьку складатиме ЗНО.

«Я думаю, що 50 років це не рубіж, щоб моя трудова педагогічна діяльність завершувалась. Хочеться досягати нових вершин, самовдосконалюватись, розвиватися і втілювати нові методи роботи в школі», – зауважив вчитель.

О 10.15 розпочав роботу пункт тестування. П'ять кабінетів в приміщенні Волинського інституту післядипломної педагогічної освіти підготували для проведення ЗНО.

У тестових зошитах – 100 завдань з різних предметів.

«Завдання, які стосуються педагогіки партнерства, роботи вчителів з батьками. Є завдання, які стосуються методики організації освітнього процесу. Є завдання на знання теоретичного матеріалу», – пояснює завідувачка відділу ЗНО і моніторингових досліджень Алла Корнейко.

О 10.45 двері тестувального пункту у Луцьку зачинились. У вчителів було 180 хвилин на виконання ста тестових завдань. Результати ЗНО будуть відомі 19 березня. Ті педагоги, хто набере менше, ніж 60% від максимальної кількості тестових балів, не зможуть взяти участі у наступному етапі сертифікації.

Читайте також: 76 вчителів початкових класів з Волині можуть отримати 20% доплати

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024