У Копачівському центрі надання адмінпослуг працюватиме п'ять людей

28 Лютого 2020, 09:13
2773

Депутати Копачівської сільської ради розглянули проєкт рішення про створення відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого апарату Копачівської сільської ради та затвердження його структури, а також Положення про відділ ЦНАП.

Питання обговорювали під час засідання сесії 25 лютого. Про це повідомили на сайті Копачівської громади.

Документ передбачає, що в Центрі адміністративних послуг працюватиме п'ять штатних працівників – керівник ЦНАП, два адміністратори, державний реєстратор та діловод. Новостворена установа буде підконтрольна і підзвітна Копачівській сільській раді та її виконавчому апарату, безпосередньо підпорядкована сільському голові.

Засідання сесії
Засідання сесії

ЦНАП виконуватиме такі завдання:

  • організація надання адміністративних та дозвільних послуг у найкоротший термін та за мінімальної кількості відвідувань суб’єктів звернень;
  • спрощення процедури отримання адміністративних послуг, дозвільних послуг та поліпшення якості їх надання;
  • надання консультацій та роз’яснень суб’єктам звернень про вимоги та порядок надання адміністративних послуг, що надаються через адміністратора;
  • надання вичерпної інформації щодо необхідного переліку документів для отримання адміністративних послуг;
  • вжиття заходів щодо запровадження надання адміністративних послуг в електронній формі;
  • використання сучасних інформаційних технологій з метою доступності замовлення адміністративних та дозвільних послуг в онлайн режимі.

Також відділ ЦНАП буде забезпечувати надання адміністративних послуг через адміністратора шляхом його взаємодії із суб’єктами надання адміністративних послуг, а також у випадках передбачених законодавством – безпосередньо представниками суб’єктів надання адміністративних послуг.

«У зв’язку зі створенням ЦНАП в нашій громаді ми отримаємо більше можливостей для розвитку, а саме для надання якісних адміністративних послуг мешканцям, що є одним з пріоритетних напрямків діяльності місцевої влади», – зазначила секретар Копачівської сільської ради Тетяна Кравчук.

Коментарі
28 Лютого 2020, 14:25
Навіщо аж два адміністратора?Куму чи кума хтось працевлаштував?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024