Де і за скільки ремонтували дороги у Рожищі минулого року

25 Лютого 2020, 16:29
Відремонтована дорога на вулиці Героїв УПА 4150
Відремонтована дорога на вулиці Героїв УПА

З метою приведення вулично-шляхової мережі у відповідність до вимог стандартів, нормативів, правил безпеки дорожнього руху в 2019 році продовжувались роботи з утримання в належному стані вулиць, тротуарів та доріг комунальної власності міста Рожище.

Про це йдеться у звіті міського голови В'ячеслава Поліщука про діяльність виконавчих органів Рожищенської міської ради за період роботи 2019 року.

За допомогою субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах здійснено:

  • капітальний ремонт вулиці Героїв УПА на суму 2 217 401 гривня (сума субвенції 2 074 653 гривні);
  • поточний середній ремонт вулиці Калнишевського на суму 1 278 437 гривень (сума субвенції 1 242 300 гривень); 
  • поточний середній ремонт вулиці 8 Березня на суму 179 950 гривень (сума субвенції 140 801 гривня).

Коштом міського бюджету проведено поточний ремонт провулку Шевченка – Чехова на суму 145 040 гривень, вулиці Гагаріна біля костелу на суму 163 144 гривні.

За ініціативою мешканців міста з залученням коштів населення провели поточні ремонти доріг на вулицях Філатова, І. Франка, Тичини, Толстого, Світанковій, проїздів Тичини-Шведа та Толстого-Виговського, фінансування з міського бюджету становило 456 900 гривень.

Товариство з обмеженою відповідальністю «Унідор» за сучасними технологіями провело поточні ремонти дорожнього покриття на суму 376 800 гривень на вулицях Незалежності, Привокзальній, 1 Травня, Гагаріна, Марка Вовчка, Шевченка, Мостовій, Граничній, Заньковецької, Шилокадзе, Ліпкана, Курбаса, площі Б. Хмельницького.

Відновили покриття тротуарів з укладанням бруківки на вулицях Грушевського на суму 200 тисяч гривень та Привокзальній біля ДНЗ №2 «Дзвіночок» на суму 127 200 гривень. Оновили огорожу ДНЗ № 2 «Дзвіночок» зі сторони вулиці Привокзальної на суму 118 900 гривень. На території ДНЗ № 2 закінчили роботи з реконструкції пішохідних доріжок та проїздів на суму 779 700 гривень. В тому числі субвенція з обласного бюджету на виконання робіт складала 400 тисяч гривень.

Роботи з капітального ремонту тротуарів по вулиці Незалежності на ділянці від площі Б. Хмельницького до площі Незалежності вартують 1 404 020 гривень, необхідно вирішувати питання фінансування, яке було заблоковане урядовими рішеннями.

Розробили робочий проєкт на капітальний ремонт тротуарів по вулиці Незалежності від вулиці Драгоманова до вулиці Марка Вовчка, кошторисна вартість робіт становить 2 485 440 гривень. Провели роботи із нанесення дорожньої розмітки та пішохідних переходів на проїжджих частинах вулиць міста на суму 74 700 гривень.

Читайте також:

Коментарі
25 Лютого 2020, 18:52
ого мер розкошелився на нормальний піар<br/>вибори близько
25 Лютого 2020, 19:14
Це піар за чужі кошти:як не субвенції, то залучення людських грошей
25 Лютого 2020, 19:21
і? мав за свої ремонтувати шоб ти довольне було<br/>не вкрав і вкрасти не дав<br/>мер молоток<br/>буду голосувати
25 Лютого 2020, 22:29
Нормальні голови будують за рахунок, свого,бюджету ,а не ходять з протягнутою рукою.<br/>Добре що мер хоч молоток,а не колгоспна шлея
25 Лютого 2020, 22:39
Народна прикмета: Починається робота- скоро вибори
25 Лютого 2020, 22:56
Але вцілому мер молодець!..
25 Лютого 2020, 23:24
А як зробили 300 метрів дороги на в. Промисловій від круга до динамо? (відмили гроші???)
25 Лютого 2020, 23:37
вся промисловість чорна бугалтерія,біла-держслужба,де взяти гроші в бюджет.мер молодець крутиться як білка в колесі,добути гроші на стороні щось за них зробити-це мастацтво а його як відомо не пропєш.
26 Лютого 2020, 05:28
Мастацтво говориш? Це мастацтво коли люди скидаються на ремонт дороги? Чи може мастацтво робити дороги які через зиму розлазяться бо ніхто не керує здачею роботи? І ще питання, де були всі ці роботи 5-6 років назад?
26 Лютого 2020, 08:17
Перепрошую за мою таку упереджену настирливість - трохи прибухнув, на емоціях.<br/>Загалом мер молодець - усю свою каденцію він вправно керував містом і ефективно виконував свою роботу і це треба визнати. Хто не помічає - той просто сліпий!.
26 Лютого 2020, 10:53
Мене теж цікавить, що це за ремонт початку вулиці Промислової? Що це було? <br/>Нагнали купу техніки, в НЕДІЛЮ почали згрібати землю на узбіччі. Проклали кількасот метрів асфальту (чорновий шар?). І за два дні так само швидко зникли. Те нове покриття вже за перший тиждень почало злазити, і станом на зараз виглядає досить не гарно. <br/>Чому цей ремонт відсутній у звітності мера? Скільки коштів витратили на це неподобство? Хто за це понесе відповідальність?
26 Лютого 2020, 11:43
А чому ця вулиця має бути у звіті мера? Це не міська дорога!!! Чому ви не згадуєте Музику, Гайворонську? Вони взагалі для вас існують??? Що б не сталося - винен мер! А не забагато ви на себе берете? Виходить, якщо ти робиш то на тебе треба ще й всіх собак понавішувати. Так, мер їздив в область, витребував щоб таки цю дорогу почали роботи! Кілька років їздив до всіх обласних чиновників! Не було там і близько ні Музики, ні Гайворонської. Хоч саме вони б мали не вилазити звідти, бо то їх обов'язок! І скажу вам незадоволеним, якби не почали осінню робити ту дорогу, то знову треба було б проводити тендер і все інше. І почали б її робити десь в кінці 2021 року! А так з весни ту, хто виграв тендер продовжать її вкладати, плюс змушені будуть усунути всі недоліки, бо це їх &amp;quot;косяки&amp;quot;. А ви далі обсирайте мера. Ви таки заслуговуєте, щоб у ваше місто прийшов мер, який тільки вас обкрадав і ніфіга не робив. Бо ж як не робиш, той не критикують. Гарний приклад райрада та РДА.
26 Лютого 2020, 11:54
Не будемо голосувати за такого мера, вулицю Героїв Упа треба ремонтувати до кінця
26 Лютого 2020, 12:00
Вулиця УПА, яка відноситься до міської дороги, відремонтована повністю! Друга частина - на обслуговувані Служби автомобільних доріг! Голосуйте за РДА! То вони б мали витребувати її ремонт в області!
26 Лютого 2020, 12:01
&amp;quot;...плюс змушені будуть усунути всі недоліки, бо це їх &amp;quot;косяки&amp;quot;. &amp;quot; - не сміши, вони просто як небудь закатають та й усе. Грошики поділять і на тому крапка
26 Лютого 2020, 12:07
Люди, ви перш, ніж стукати пальчиками та показувати свою недолугість та некомпетентність у питаннях доріг, намалюйте, а ще краще вивчіть напам'ять, у кого на балансі та чи інша вулиця. В місті є дороги які належать місту, обласні та державного значення. Використання коштів з міського бюджету на НЕ СВОЮ ДОРОГУ це вже неефективно використані кошти. За таке і посадити можуть. А ви звикли вимагати, бо що ж у вашу голову ще може прийти. Отак сидить собі на кухні та й думає: дорога в місті - значить винен мер бо не ремонтує її. Мізками треба думати!!!
26 Лютого 2020, 12:08
Тоді вимагайте в РДА належного контролю!!! В чому проблема? Чи писати тут краще, ніж щось робити?
26 Лютого 2020, 15:02
що куча дармоїдів в мерії,адміністрації,районній раді.Ніхто нізащо не відповідає.Куди не піди чи не звернись всюди відписки і кивають один на одного:це не наша компетенція,не ми це маєм робити.<br/>За місто чи район має відповідати одна людина.<br/>Ваш хвалений мер просрав п'ять років не утворивши ОТГ,бо мав наметі забезпечити корито для себе,та для свого однопартійця Музики і їх апарату в Районній та Міській радах.<br/>Порівняйте Княгининську ОТГ і наше місто.Це небо і земля.
26 Лютого 2020, 15:27
Шварцкоп, от скільки вже можна! Княгининок? Ой не смішіть! Ви бачите тільки те, що було спрямоване урядом Гройсмана! А в результаті - куча проблем! А от розташування, так, зіграє там велику роль! І тільки не треба казати, що мер не хотів ОТГ!
26 Лютого 2020, 16:55
що ви думаєте, що тільки Бурий так думає .Я привів приклад з Княгининком бо в це наочний приклад. <br/>Який в дупу Гройсман?Це зібрані податки які надійшли в місцевий бюджет,а не розпиляні гроші по адміністраціях та меріях чи райрадах з купою трутнів,які тільки сраки наїдають і пишуть нікому непотрібні звіти.<br/>Наприклад у всіх ОТГ є стадіони,а де наш?<br/>В нас його апріорі не може бути, бо всі кричать не ми його починали будувати.Тільки піарились на ньому і нічого не робили.
26 Лютого 2020, 20:05
Я ні в якому разі не критикую роботу мера, я його поважаю. І не знаю на якому балансі перебуває там чи інша дорога. Саме тому і написав тут щоб вияснити що це за ремонт такий. А поналітали що просто звіздець. Вже і спитати не можна. Як собаки накинулись. Просто не вважаю такий ремонт нормальним, а думаю що це не раціональне витрачання коштів, наших коштів, і за це має хтось відповідати. І питаю хто ініціював той ремонт на вулиці Промисловій, з кого питати. Хто в курсі, хай напише, кто не в курсі, хай не кидається з лайкою принаймі. <br/>Будь який посадовець має знати, що народ, пильно стежить за їхніми діями, і не задоволений непрофесійним підходом до вирішення нагальних проблем. І якщо винний Музика - то хай і він відзвітується за дороги, чуєте Андрію Євгеновичу? Вважайте це офіційним запитом. Якщо звітувати має Гайворонська, хай теж скаже, всі хочуть почути.
26 Лютого 2020, 20:30
Жоден із дописувачів не працює в дорожній галузі, жоден не є великим платником податків, жоден не є керівником навіть середньої ланки, але усі анонімно дружно строчать свої коментарі. Пишіть під своїми іменами - можливо Вас і помітять виборці в майбутньому, віддадуть Вам свої голоси і у Вас зявляться шанси показати майстер клас з будівництва доріг, наповнення бюджету, управлінні містом...
26 Лютого 2020, 22:40
А Гайворонська ,Поліщук,Музика були до займання своїх посад великими керівниками чи фахівцями в дорогобудуванні?
26 Лютого 2020, 22:51
Не були. Точно. Але й наврчд чи анонімно писали гидоту.
27 Лютого 2020, 02:47
Хто пише гидоту? Пишуть прямо те, що не подобається. Або вважають що не правильно. І мають повне право. Якщо посадовці не справляються із своїми обов'язками, хай складають мандат, прийдуть інші і зроблять.<br/>Тоді і Ви покажіть приклад , а не підписуєтесь приколістом.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024