У Рожищенському НВК № 4 відбувся вечір-зустріч з випускниками

07 Лютого 2017, 10:15
8974

Днями у Рожищенському НВК № 4 відбувся вечір-зустріч з випускниками під назвою «Сторінками шкільного фотоальбому». 

Під знайомі акорди вічно молодого вальсу присутні перегорнули сторінки шкільного фотоальбому, пригадуючи веселі шкільні роки, дякуючи школі та вчителям за знання і турботу.

Змінювалися  кадри, і можна було простежити, як маленькі школярі, що несміливо переступали шкільний поріг, тримаючись за мамину руку, вже танцювали свій останній у школі випускний вальс.

Незмінні ведучі, Сергій Мар’яшин та Аліна Горисюк, наголосили, що школа – це зосередження добрих почуттів, витончених переживань, веселкових спогадів про золоте дитинство, вічне вогнище краси. І закликали згадати, як вперше випускники прийшли до школи,  як трепетно переживали перші успіхи і перші невдачі, запах квітів на святі Першого дзвоника,  мить прощання зі школою.

У випускних фотоальбомах завжди центральним є фото директора школи. Адже саме він найбільше знає про шкільну родину і пам’ятає всіх випускників. Тож першим вітав гостей директор школи Юрій Яблонський.


А маленькі першокласники Сашко Демчук та Соломійка Мороз передали привіт випускникам з далекого дитинства. Вони щиро заздрили дорослим, що ті можуть взагалі не ходити до школи, навіть не вітатися з учителями, носити спіднички бажаної довжини, одружуватися і йти заміж. А ще дітлахи щиро пообіцяли: гордо нести звання учня рідної школи.

Перегортали сторінки шкільного фотоальбому, розглядали світлини тих класів, які закінчили школу 30, 25, 20, 15, 10, 5 і рік тому.

Випускники 1997 року Людмила Крушевська та Наталія Боснюк поділилися своїми спогадами про шкільні роки.  Наталія Боснюк зауважила, що  вони були непростими учнями.  Щирі слова вдячності линули на адресу навчального закладу. А Людмила Крушевська подарувала усім присутнім пісню.

3

У той рік атестат  отримав 41 учень. А класними керівниками були Гузар Костянтин Миколайович та Бойко Любов Миколаївна.

2

2

3

1


Поділилися своїми спогадами і випускники 2007 року, які закінчили школу 10 років тому. Наталія  Оренко та Вікторія Готь від усіх своїх однокласників висловили вдячність школі, вчителям за прекрасні роки дитинства та юності. 


2007 року  школу закінчували 42 учні, які залишили про себе гарні спогади, як активні, знаючі школярі, які вміли організувати своє дозвілля. Їх класними керівниками були Ковальчук Марія Олександрівна, Степанюк Валентина Владиславівна та  Новосад Валентина Олександрівна.


А від наймолодших випускників, тих, які залишили стіни рідної школи лише рік тому, виступила Вікторія Бродосюк.

1

Теплими словами згадала навчання, вечори, екскурсії. Рік тому школу покинуло 28 учнів. А класними керівниками були Матвійчук Марія Олександрівна та Павлюк Леонід Вікторович



Цих учнів згадують, як згуртованих, розумних. Вони завжди були активними учасниками художньої самодіяльності, стержнем учнівського самоврядування, лідерами в навчанні та спорті.  


І на вечір зустрічі вони прийшли  з незвичайним подарунком. А сюрпризом була пісня «Наречена» у виконанні випускниці 2016 року Леокадії Райниш та колишнього учня Іллі Ткачука.


Учні школи щиро вітали своїх попередників, даруючи теплі слова, запальні пісні, гуморески та мініатюри зі шкільного життя.





На жаль, не змогли прийти ті, хто вирушив у далеку-далеку дорогу, із якої немає вороття. Присутні вшанували хвилиною мовчання дорогих людей : учителів та учнів, яких уже немає серед живих.

Швидко збігли хвилини зустрічі. На прощання ведучі ще раз подякували усім, хто завітав на гостину до рідної школи, побажали миру та спокою і запросили на спілкування зі своїми учителями,  однокласниками до рідних класів.

Наталія Янчинська, педагог-організатор Рожищенського НВК №4

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024