Молоді лідери пройдуть у Рожищі чотиримісячний курс розвитку

23 Лютого 2020, 12:48
2961

На базі Рожищенського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді розпочався проєкт «Школа молодого лідера».

Проєкт стартував минулого тижня. Про це Район.Рожище повідомили у центрі соцслужб.

Школа лідера – це молодіжна платформа для формування нових лідерів громади, головним елементом якої є чотиримісячний курс тренінгової програми особистісного та суспільного розвитку для активної учнівської та студентської молоді міста Рожище.

Місія проєкту – залучення молоді в діяльність, що сприяє формуванню у молодого покоління активної життєвої позиції, а також участь в суспільному житті громади на основі становлення й розвитку лідерських якостей та здібностей, що реалізуються в процесі проведення соціальних проєктів та заходів на теренах нашого краю.

Учасниками «Школа молодого лідера» є студенти Рожищенського коледжу Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені Степана Гжицького, учні шкіл міста Рожище – лідери студентського та учнівського самоврядування, неформальні лідери, активна та талановита молодь. Загальна кількість залучених осіб – 20 учасників.

Організаторами проєкту є Рожищенський районний центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та Молодіжний простір міста Рожище «City life».

Тренер програми – Ілона Шванц, психологиня центру, молодіжна працівниця.








Коментарі
24 Лютого 2020, 22:42
Шварцкоп навчить бігати по партіях.<br/>Ги...)))
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром