Раніше судимий рожищанин обікрав магазин «Первак»

06 Лютого 2017, 19:55
3292 Джерело: inshe.tv

У неділю, 5 лютого, в Рожищі обікрали магазин «Первак», який належить ПП Климюк.

До Рожищенського відділення поліції звернулася Любов Климюк та повідомила, що з торгівельного закладу «Первак» невідомі винесли спиртогорілчані напої, м'ясну продукцію та солодощі. Загальна сума збитків становить 2 тис. грн.

Правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника. Ним виявився раніше судимий місцевий житель Василь, 1986 року народження. 

Поліцейські вилучили частину вкраденого товару та повернули потерпілій.

Правопорушник затриманий на 72 год. Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

«Наразі відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до шести років позбавлення волі», - поінформував Район.Рожище начальник Рожищенського відділення поліції Ківерцівського відділу поліції ГУНП у Волинській області, підполковник поліції Олександр Басалик.

Правоохоронці нагадують власникам магазинів та офісів, про необхідність подбати про безпеку свого майна, шляхом встановлення сигналізації, металевих решіток та систем відео спостереження.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024