Рожищенських безробітних запрошували на військову службу за контрактом

23 Лютого 2020, 10:20
Військова служба 4974
Військова служба

У Рожищі завершився цикл із чотирьох міні-ярмарок вакансій, організованих фахівцями Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості на замовлення 14 окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого, що дислокується у місті Володимир-Волинський.

Останній захід організували 21 лютого. Про це Район.Рожище повідомив провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Ярослав Гулавський.

Заходи щодо укомплектування військових частин кваліфікованими військовими, відбувалися за участі представників військової частини: старшого лейтенанта Ярослава Стерлюса та старшого сержанта Віталія Дибача; та представника Рожищенського районного військового комісаріату – старшини Володимира Копистка.

Присутніх ознайомили з основними завданнями та роботою служби зайнятості стосовно допомоги у працевлаштуванні безробітних громадян та укомплектування військових частин кваліфікованими військовими, а також з вимогами до кандидатів, які претендують на службу за контрактом.

Особливо акцентували увагу на гідному грошовому та матеріальному забезпеченні, можливості безкоштовно отримати вищу освіту, кар’єрному рості та інших гарантованих соціальних пільгах.

У заході взяли участь 58 учасників з-поміж безробітних, з яких двоє, Леся та Михайло, виявили бажання підписати контракт.

З-поміж запрошених, уродженець села Немир Рожищенського району Сергій Сітовський, який вже проходив військову службу за контрактом, з власного досвіду поділився спогадами та враженнями про військові будні.

Коментарі
24 Лютого 2020, 22:04
Не мають розуму ті хто туди йде задурюють голову патріотизмом хто там за що воює на дурнях гроші заробляють олігархи довбані а ті вмирають за копійки
25 Лютого 2020, 10:29
Який патріотизм,там платять зараз гроші,а де ще людям в нашій рідній країні заробити,як не на війні кланів Путінів,порошенків,януковичіві т.д
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024