У Рожищі боржників попередили про відключення води

16 Лютого 2020, 12:35
1844

У Рожищі продовжують роботу з боржниками, які не сплачують послуги та не заключили договори на водопостачання й водовідведення.

Протягом тижня старша інспекторка муніципальної поліції Мар’яна Демчук, начальник дільниці «Водоканалу» Андрій Ходзінський та контролери Рожищенського підприємства житлово-комунального господарства проводили в місті комісійне обстеження абонентів, які не сплачують послуги та не заключили договори на водопостачання й водовідведення. Про це повідомили на сайті Рожищенської міської ради.

З порушниками провели роз’яснювальну роботу та склали акти, щодо сплати заборгованості в п’ятиденний термін.

За словами директора Рожищенського ПЖКГ Олександра Іщука, заборгованість населення за спожиті комунпослуги, зокрема з водопостачання, унеможливлює своєчасне придбання матеріалів для обслуговування та ремонту обладнання, а боржників у Рожищі є чимало.

«Хороша, якісна вода подається рожищанам цілодобово за ціною трохи більше однієї копійки за літр, і якщо виникає аварія, то працівники ПЖКГ докладають максимум зусиль, аби ліквідувати її в найкоротший термін. Тому прошу рожищан цінувати те, що маємо, і вчасно оплачувати надані послуги», – каже посадовець.

Очільник ПЖКГ просить мешканців міста звірити та оплатити заборгованість за спожиту воду та наголошує, що рейди в місті продовжуватимуть, а боржників притягуватимуть до відповідальності. Якщо абоненти не реагують та накопичують прострочену заборгованість, підприємство змушене вживати заходи з обмеження водовідведення.

Відновлення послуги відбудеться тільки після оплати боргу та робіт з підключення, згідно технології, вартість якої залежить від складності робіт під час повторного підключення й коливається від 500 до 7 000 гривень.

У разі відключення абонента від водопровідних та каналізаційних мереж за абонентську заборгованість для підключення необхідно особисто прийти до Рожищенського ПЖКГ та виконати звірку розрахунків, отримати рахунок на оплату за роботи по підключенню.

«У рожищан має виробитися усвідомлення власної відповідальності за принципом: хочеш мати якісну воду – плати вчасно. Тож не зволікайте, рожищани, хто ще не уклав договір, але користується нашими послугами. Очікуємо на тих, у кого є додаткові питання у абонентському відділі. Тільки партнерські відносини надавача та споживача послуг можуть забезпечити безперебійну роботу комунальної служби. Вдячні сумлінним платникам за свідоме ставлення до власності громади», – резюмував Олександр Іщук.

Нагадаємо, в кінці січня міських боржників попереджали, що у разі несплати боргу за водопостачання та водовідведення – відключать воду.

Коментарі
17 Лютого 2020, 23:42
Собаку продайте,якщо немаєте чим заплатити
18 Лютого 2020, 01:33
Петя Порошенко, рятуй Україну!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024