Самокати, ролики, велосипеди: у магазині «Дивосвіт» оновили спортивний відділ

16 Лютого 2020, 09:15
3802

Хоча сучасна молодь часто чує нарікання на засилля ґаджетів у їхньому житті, нині молоді люди спорт вважають популярним і модним.

У Рожищі юні спортсмени навіть подали ініціативу пубудови у місті скейт-парку, яку підтримали депутати. І це не дивно, адже заняття спортом потрібно усіляко заохочувати.

Відповідальні батьки намагаються зацікавити чадо спортивними заняттями ще з дитинства. Також варто потурбуватися, аби дитина займалася спортом у безпечних умовах: мала якісне спорядження, захисні щитки та шолом.

Рожищенський магазин «Дивосвіт» запрошує оцінити оновлення товарів спортивного відділу та підібрати спорядження до душі. Там можна знайти спортивні товари для дітей і для дорослих, для спортивних занять вдома та у спортзалі.

До уваги покупців – якісні м'ячі, пластикові та металеві обручі, баскетбольні щити та кільця, усе необхідне для настільного тенісу, боксерські груші та рукавиці, дартс, окуляри для плавання, гантелі, килимки та спортивна форма.

Особливої уваги заслуговують популярні серед молоді ролики, скейти та самокати. До речі, у магазині представили новинку – трюковий самокат. Є хороший вибір дитячих велосипедів. Також у «Дивосвіті» можна підібрати захисне екіпірування для таких спортивних занять.

Читайте також:




















Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024