У Рожищенському районі перевірили лісопильні

14 Лютого 2020, 13:23
3330

Робоча група з легалізації роботи лісопильних об’єктів та ліквідації нелегального обігу деревини на території Рожищенського району провела обстеження лісопильних об’єктів на території Копачівської ОТГ (села Залісці та Ужова), Доросинівської ОТГ (село Доросині), а також Щуринської і Ясенівської сільських рад.

Рейд організували 12 лютого. Про це повідомили у Рожищенській РДА.

Робочу групу очолила заступниця голови районної державної адміністрації, до складу групи увійшли головний лісничий ДП СЛАП «Рожищеагроліс», головний спеціаліст державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Державної екологічної інспекції у Волинській області, головний державний податковий ревізор-інспектор Ківерцівського управління ГУДФС у Волинській області, представник Рожищенського відділення поліції, головний спеціаліст відділу житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури управління регіонального розвитку райдержадміністрації.

За результатами обстеження робоча група вжила заходів реагування відповідно до норм чинного законодавства.

Читайте також: У Рожищенському районі почали боротьбу з нелегальним обігом деревини

Коментарі
14 Лютого 2020, 18:03
І що?на ольганівці в гуків пилорама і ничого і не платить податки.збасаликом ділиться
14 Лютого 2020, 18:34
Давно пора перевірити ці пилорами!Цікаво тільки чи “Цунамі” перевірять?
14 Лютого 2020, 19:04
В селі Іванівка,в самісенькому центрі села,є незаконна пилорама.Власник Кропива Олег Ананійович
14 Лютого 2020, 21:45
<p>Комісія такого рівня, як написано на сайті, може перевірити хіба що Петра Куфайку. На Цунамі їх навіть не пустять, а якщо будуть пи***и, то великих пі****й получать. Місцева влада, а тим більше так звані активісти, добре знають де можна а де неможна гавкати і випьондруватись.</p>
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024