Рожищенські діти проти насильства

02 Лютого 2017, 19:10
2525

У четвер, 2 лютого, в Рожищенській бібліотеці для дітей відбулася зустріч-діалог «Наші діти проти насильства».

Не тільки права дорослих потребують визначення і захисту. Складною проблемою сучасного людства є права дітей, оскільки, на жаль, життя, здоров’я, навчання, щастя дітей усього світу поки що недостатньо захищені. Гостями на зустрічі-діалозі «Наші діти проти насильства» були п’ятикласники ЗОШ №2 міста Рожище. 


«Школярі ознайомилися з Конвенцією про права дитини, а також переглянули мультик, який на казкових сюжетах розповів про їх права. Відео «Насильство у житті дитини» вразило усіх присутніх шокуючими цифрами про кількість нещасливих дітей у світі, про «дітей вулиці», про великих відсоток неповнолітніх злочинців. Серед основних причин дитячої недоглядності зазвичай діти назвали сімейні негаразди, небажання відвідувати школу та відсутність розуміння зі сторони дорослих», -  йдеться на сторінці бібліотеки в спільноті Вконтакті.




Конфлікти між самими дітьми теж дуже поширене явище між підлітків. Саме про це йшлося у наступному сюжеті «Вільні від насильства», який переглянули п’ятикласники. А фільм «Ми проти насильства і жорстокості» ще раз показав бажання усіх дітей світу змінити життя на краще, «без жорстокості, болю і зла». 



Наостанок всі присутні познайомилися з переглядом літератури «Мій улюблений світ – без насильства».


 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024