Рожищенський будинок дитячої творчості відсвяткував День художника

12 Жовтня 2015, 12:03
4055

Кожного року в другу неділю жовтня майстри пензля відзначають професійне свято – День художника України. Не оминуло воно й Рожищенський будинок дитячої творчості. Тут не тільки вміють святкувати Дні художника, музики чи танцю – тут уміють зробити свято так, що аж душа радіє не тільки в маленьких, а й у дорослих людей, яких цілковито захоплює атмосфера дійства. Тим паче, коли все навкруги у веселкових барвах…

2

 

Оксана Шатунова вітала присутніх та запросила поринути у чарівний світ кольорів. Чого тільки на святі під назвою «У природи нема поганої погоди» не робили! І автопортрети малювали, і пори року, і композиції створювали, і, звісно, не оминули патріотичної тематики в своїх «витворах». Зрозуміло, що все це було «приправлене» дитячим сміхом, радістю і жартами.

2

        
2

2

Також присутні мали нагоду подивитися на творчі роботи вихованців Оксани Іванівни, створені у 3D. Кращі з кращих отримали солодкі призи.

– Малювання для діток дає змогу розвинути уяву, розкрити свій внутрішній світ, отримати насолоду від цього дивовижного мистецтва, – розповідає викладач студії декоративно-прикладного мистецтва «Художній дивосвіт» Оксана Шатунова. – Навчаються діти різних вікових категорій – від 5 до 16 років. Більшість діток має великі задатки, потрібно лише вміти правильно до них достукатися, аби вони розкрили свій талант. Кожного року ми беремо участь у п’ятнадцяти різних конкурсах. З них обов’язково 8-10 нагород веземо додому. Цього року у вересні посіли перше і третє місця на конкурсі «Моя якісна продукція». Захоплюються дітки не тільки малюванням, а й декоративно-прикладним мистецтвом. Робимо різні поробки із кави, глини, солоного тіста, природного матеріалу. Багато робіт виконували в патріотичному стилі та через місцеву «Самооборону» відправляли нашим захисникам на Схід.

2


Окрім викладацької роботи, Оксана Іванівна створює неймовірні картини. Особливо захоплюється літніми та осінніми пейзажами, портретами, любить розпис на стінах. Декорування інтер’єрів – це ще один напрямок, із яким працює постійно. На її рахунку вже безліч приміщень, в яких ця чудова жінка створила неймовірну красу – це і салони краси, кав’ярні, приватні квартири. Словом, до чого не торкнеться рука цієї майстрині – все набирає неймовірно вишуканого та красивого вигляду. А для вихованців вона не просто вчителька – вона і мама, і подруга, і розумний та вмілий наставник для тих, хто вже навчається в училищах та інститутах мистецтв.

2

Зі святом вас, художники! Нехай ваші роботи дарують людям радість, а кольори веселки малюють вам щасливу та світлу життєву дорогу.

Коментарі
12 Жовтня 2015, 19:48
Найкраща вчителька!!!
18 Жовтня 2015, 10:06
це сама кльова вчителька в світі
18 Жовтня 2015, 21:54
Хороша Оксана та талановита)
21 Жовтня 2015, 19:13
Просто супер- пупер викладачка!
09 Жовтня 2016, 20:52
Красунгя розумниця талант! Справжня украіночка! А головне-не пихата а людяна і мила.Респект!
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром