У Рожищенському районі відремонтують дороги

02 Лютого 2017, 08:00
2417 Джерело: centr.kr.ua

У 2017 році відремонтують низку інфраструктурних об’єктів на території виборчого округу № 20.

Про це йшлося 1 лютого під час кущової наради в ОДА з питань ремонту, обслуговування доріг місцевого та державного значення та реалізації проекту поточного ремонту автомобільної дороги загального користування Н-17 Львів–Радехів–Луцьк.

 

Нагадаємо, що до 20-го виборчого округу входять Горохівський, Локачинський, Луцький, Рожищенський та Турійський райони. Пише Волинський інформаційний портал.

Директор департаменту інфраструктури та розвитку туризму Волинської ОДА Іван Мирка розповів, скільки об’єктів ремонтуватимуть у співфінансуванні місцевих та обласного бюджетів у розрізі районів.

Тож, у Горохівському районі планують відремонтувати десять автошляхів на суму приблизно п'ять мільйонів гривень. У Локачинському – п'ятнадцять об’єктів різної величини. Загальна вартість робіт – 4,3 мільйона.

В межах Рожищенського району ремонтуватимуть дев'ять об’єктів на суму приблизно п'ять мільйонів. У Турійському районі – лише два об’єкти. Утім, один із них – масштабний, тож загальна вартість – 15 мільйонів 200 тисяч.

Щодо Луцького району, то тут запланували у співфінансуванні з обласним бюджетом відремонтувати чотири об’єкти на майже шість мільйонів гривень. Це, зокрема, поточний дрібний ремонт дороги Луцьк–Боголюби, капітальний ремонт автошляху Оздів–Коршів–Несвіч–Лаврів, капремонт вулиці в селі Струмівка, а також автодороги Луцьк–Голишів.

До слова, Іван Мирка також додав, що, якщо буде перевиконання бюджету і відповідне рішення щодо перенаправлення його на ремонт доріг, то кількість об’єктів у районах може змінитися.

Коментарі
02 Лютого 2017, 20:38
так відремонтують!!!! ямкі позасипають і зверху смолою польють...отакій ремонт...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024