З нагоди професійного свята у Рожищі зустрілись стоматологи

09 Лютого 2020, 09:48
3337

З нагоди професійного свята, яке відзначають 9 лютого, для рожищенських стоматологів організували зустріч у форматі круглого столу.

Захід відбувся у четвер, 6 лютого, в приміщенні Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості. Про це пишуть на сторінці філії у фейсбуці. 

У рамках проекту «Професійний діалог поколінь» учасники в невимушеній товариській атмосфері діалогу активно обговорювали становлення стоматології в Рожищі та районі, ділилися власними здобутками та планами на майбутнє.


 

Довідково:  в Україні Міжнародний день стоматолога відзначається з 1993 року. Це свято пов'язують зі Святою Аполлонією, яка 9 лютого 249 року прийняла мученицьку смерть, а в 300 році Аполлонія була канонізована як свята мучениця. Аполлонію, дочку видатного александрійського чиновника, що вірила в Христа, піддали жорстоким тортурам, вимагаючи зречення від християнства — жінці вирвали зуби і погрожували спалити живою. Аполлонія попросила її розв'язати і сама кинулася у вогонь. Страждання Аполлонії так вразили її сучасників і нащадків, що народилася легенда про те, що варто тільки вимовити ім'я Аполлонії, помолитися їй — і зубний біль вщухне.

Коментарі
09 Лютого 2020, 18:25
Кучмучка= ГОЛОВНИЙ стоматолог району!
09 Лютого 2020, 18:29
А Вишневська послала нейи на курси стоматологив а то не дай Бог наженуть з рай ради!!!
09 Лютого 2020, 20:44
От любимо ми рожищенці всіх пообсирати. Нє шоб про кнайпу VЕRАNDА написати щось новенького. Шо там за діфіляда сьогодні? Коли вже ті стовби поприбирають біля vеранди? Шо то за срач знов зробили біля криниці за рестораном. Дивіться на більш житєйські речі, а не на районих чиновників. Вже недовго ним залишилось, ОТГ впевнено крокує вперед.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024