На благодійному концерті в Залісцях зібрали 610 грн

11 Жовтня 2015, 22:53
2560

Сьогодні в клубі села Залісці відбувся благодійний концерт, присвячений Дню захисника України. Ініціаторами заходу виступили ФГ «Народна самооборона» м. Рожища спільно з аматорами сцени залісцівського клубу.

Ведуча Наталія Марценюк декламувала щемливі патріотичні вірші та запрошувала на сцену чергового виконавця. Солістки Людмила Семера та Лілія Мартинюк так співали українських пісень, що раз у раз присутні втирали непрохані сльози, а дует чудових Світлани та Насті Поліщук радував своєю патріотичністю і любов’ю до України. «Буде нам з тобою що сказати» співав зі сцени завклубу Олександр Ляшук, а Аня Березовська оспівувала вічну і нев’янучу материнську любов.

2

2

3

І хоча цього холодного дня зібралося мало людей, але підігріта щирими серцями вокалістів атмосфера дарувала тепло і спонукала творити добро. Тож вдалося зібрати 610 грн, які неодмінно підуть на потреби захисникам рідної землі − бійцям української армії.

Всім благодійникам від імені солдатів дякував демобілізований боєць Олександр Голюк, на псевдо «Каспер». У своїй коротенькій промові він зумів передати всі ті переживання, які відчувають мобілізовані, отримавши допомогу з малої батьківщини. А також показав присутнім фільм про військове життя бійців на Сході. І як згадка про світлий день – фото на пам’ять із захисником «Каспером».

3

1

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024